Victor Viorel Ponta este agent acoperit ?

Ponta copilas

Ponta copilas

Victor Viorel Ponta este agent acoperit ? Si cine spune asta ? Cum cine, antenistii Mircea Badea, Radu Tudor și Victor Ciutacu care îl desființează pe Victor Ponta.
Cate interese in politica, nici nu stim cine a castigat, una vedem la televizor si alta se intampla in realitate. Aud bine ? Citesc bine ? Vocea Rusiei spune ca Victor Viorel Ponta este agent acoperit.
Pai daca antenele securistului Voiculescu si Vocea Rusiei afirma ca Ponta Viorel este agent acoperit al unor servicii secrete, ceva cu siguranta este adevarat.
Si cum serviciile secrete au interese care nu sunt transparente, interese de grup financiar sau regional sau…
Si acum sa vedem ce vrea Victor Viorel Ponta, modificarea Constitutiei, regionalizarea, interesul personal pe care-l are cu UDMR-ul. UDMR-ul a avut vreodata vreun interes national ?
Toate interesele lor au fost de grup minoritar si atunci care este rolul lui Ponta ? Interesul lui este transparent ? Pare Ponta om de incredere ? Crede cineva ca Victor Viorel Ponta face demersuri in interesul Romaniei ?
Avem suficient de multe exemple in politica romaneasca, migratii de la un partid la altul tradari in cadrul partidelor, interese transpartinice, ce fel de caractere avem in politica romaneasca ?

Ce stie Traian Basescu despre Ponta si de ce Victor Viorel Ponta este cuminte si alunecos, este pisicuta, mai nou este foarte atent la ce spune.
Si ce spune Ponta la ora 21 in data de 10 decembrie 2012 la Romania TV, la emisiunea lui Striblea, ca are reposnsabilitatea pe urmatorii patru ani de a avea grija de Romania. Astept cu nerabdare nominalizarea lui Fenechiu  de catre Ponta, desigur la unul din cele mai banoase ministere.

Victor Ponta, agent acoperit, intrebarea noastra este care din personajele din videoclip este Victor Viorel Ponta, viitorul premier al Romaniei ? Daca nu ghiciti inseamna ca intradevar Ponta este foarte bine acoperit

Victor Viorel Ponta este agent acoperit ? Vom vedea.

Lasă un răspuns