Victor Ponta a anuntat ca va face salamul minim la 800 lei

Ponta copilas

Ponta copilas

Victor Ponta a anuntat ca va face salamul minim la 800 lei
In data de 10 ianuarie 2013 premierul Victor Ponta a anuntat si numerele castigatoare la tragerea LOTO 6/49 din 14 iulie 2013.
Aflat in vizita la guvern, Victor Viorel Ponta a informat cetatenii in modul cel mai transparent asupra intentiilor pe care le are in urmatorii patru ani.
In cadrul prezentarii in fata televiziunilor de stiri, premierul a comunicat numerele castigatoare la tragerea LOTO 6/49 din data de 14 iulie 2013.
Premierul loveste din nou, in aceeasi seara, la orele 21 se prezinta la Striblea si anunta ca numerele i-au fost comunicate de Mos Craciun in seara de ajun.
In fata spectatorilor din platou si in tirul intrebarilor ziaristelor de serviciu, Liliana Ruse si Corina Dragotescu, premierul anunta ca va face alt sistem de salarizare si recunoaste ca va duce salamul minim la 800 lei.
Este o noua performanta pentru Victor Ponta, cel care saptamana trecuta spunea ca va face o alta societate.
O schimba el, stie sigur ca din guvern de la ministrul Dragnea au plecat 60 de oameni si mai pleaca doi de la ministrul Sova.
Aduce un consilier italian, adica unul care vine dintr-o societate care are mai multe probleme decat societatea romaneasca.
Mai are unul, general american, tot consilier dar nu se mai lauda cu el ca a aflat presa ca de fapt generalul venise cu interes, el fiind implicat in afacerea americana cu gazele de sist .
Est un prim pas in realizarea societatii visate, modelul pontelez si asta, dupa succesul modelului suedez al lui Iliescu.
Mai nou Ponta, este laudat ca este un bun comunicator, adica eu comunic, tu comunici, el comunica si cam atat.
Ascultati-l pe Ponta, vorbeste numai de zona bugetara, crede cineva ca un om care nu stie, nu se pricepe si nu se ocupa de investitii, de stimulare firme, poate duce Romania pe un drum bun ?
De ce nu are in fata specialisti, economisti, antreprenori, dezvoltatori, administratori de firme, adica oameni care care stiu sa puna intrebari ?
Ce sa intrebe Striblea, Dragotescu sau Liliana Ruse ?
Se duce la televiziunea prietenului Ghita, ca de, acolo poate vorbi liber, mai sa fie, intreaba Dragotescu, raspunde Ponta si uite asa va duce salamul la 800 lei.
Victor Ponta a anuntat ca va face salamul minim la 800 lei

Lasă un răspuns