Veorica la SUMMIT NATO

Veorica la SUMMIT NATO. Veorica este nominalizata de PSD la pozitia de candidat la alegerile prezidentiale pentru Cotroceni. Nu ma mir de Veorica, ma mir de cei care au propus-o.

Ma uit la Teodorovici si la Fifor si nu-mi vine a crede ca in Romania acestui secol avem asemenea specimene de lingatori. Mihaita Antropologul si Orlando discoteca sunt sustinatorii de serviciu ai acestei Veorica, candidata la presedintie.

Veorica la SUMMIT NATO

O si vad la un Summit NATO alaturi de Trump impartind tunuri si tancuri . Nu ca ar fi rau sa avem un roman la decizie mondiala dar Veorica ?  Ba esti nebun ? Veorica ?

Sa se ocupe mai bine de treburile interne ale tarii, sa faca referendum pentru criminali si pedofili, sa faca ordine in transportul judetean.

Veorica a dat OUG nr. 51/2019 prin care transportul județean a fost eliminat din sfera serviciilor publice. Dupa cum spune textul Ordonantei

„Tinand cont că transportul rutier judetean de persoane, considerat ca serviciu public, determina efort bugetar în sarcina bugetelor locale ale județelor, in lipsa neadoptării prevederilor privind eliminarea transportului județean de persoane din sfera serviciilor publice, consecintele negative care ar putea fi produse constau în denaturarea substantiala a concurentei, in sensul bulversarii efective a activitatii de transport în Romania, cu repercusiuni asupra desfașurarii activitatilor economice în conditii de piata.”

Adica, vezi Doamne OUG-ul este pentru incurajarea concurentei si pentru reducerea sarcinii bugetelor locale. Si atunci Veorico fetele de la tara cu ce se duc la oras daca nu pui nimic in loc ? Pai Veorico intai creezi conditii de transport alternativ dupa care aplici masuri restrictive. Cum te-au invatat pe tine la Videle ?

Veorico, nu cred ca profesorii tai te-au invatat sa tai inainte de a pune ceva in loc. Minunea asta este de la Orlando discoteca, aveti nevoie de bani pentru pensiile speciale, pentru toate fufele, amantele si copiii de politicieni angajati la stat.

Comments are closed.