Un manechin si un carciumar conduc Romania

Putin, Dragnea, Tariceani si tezaurul Romaniei

Un manechin si un carciumar conduc Romania

Frumos am ajuns in tara asta. Din pacate in randul politicienilor care sunt la conducere avem putini oameni adevarati iubitori de patria mama. Dragnea si Tariceanu nu sunt exceptii .

Nu-i nimic rau in meseria lor, este o meserie onorabila. Dar sa recunoastem ca cei doi au un specific aparte, putini sunt carciumarii care nu sunt tentati sa puna apa in vin. Putine sunt modelele masculine care sa nu aiba un apetit sexual marit.

Daca ramanaeau la meseriile de baza nu ii critica nimeni dar sa intri in politica si sa-ti pastrezi metehnele este altceva.  „Ce-i mana pe ei in lupta, ce le vrea acel  apus ? ” Amandoi au facut bogatie cu statul, amandurora le place sa acumuleze, lacuri, paduri, terenuri de vanatoare.

Amandoi si-au lasat nevestele pentru ceva nu mai tanar, ci foarte tanar. Amandoi sunt buni manipulatori. Si-au creat cate un imperiu pe acordare de functii, spaga, coruptie si manipulare. Mare parte din presa lor este aservita, ca le-a bagat sotii, copiii sau neamurile la functii si pozitii la buget, ca le-a dat contracte fara licitatie, ca au blocat invatamantul pentru ca ei, nu au nevoie de oameni destepti.

Romania prin vointa poporului a intrat in cel mai select club posibil. Celor doi nu le place, acolo trebuie sa respecte reguli, o democratie. Vestul vine cu democratie cu MCV cu o legislatie care a condus la dezvoltare, la un nivel de civilizatie superior, asta in vest, nu la noi. La noi nu s-a vrut, pentru ca daca se aplica nu mai aveam un Dragnea sau un Tariceanu in formula actuala. Cei doi si acotitii lor vor o tara fara reguli, o tara in care sa faca ce vor, inclusiv sa puna o doamna precum Dancila Premier.

Ajuta Doamne poporul roman sa inteleaga ce se intampla, acum la 100 de ani de la UNIRE

Cei doi domni prefera o alianta cu estul, cel care nu impune democratie. Tupeul este caracteristica principala la cei doi domni. Carligul de agatat sunt banii, sper ca nu crede cineva ca fetilele care-i insotesc o fac din dragoste si nu cred ca cei doi domni au ceva in comun cu Terente, Regele Baltilor, vorbesc de o anumita lungime. Ajuta Doamne poporul roman sa inteleaga ce se intampla, acum la 100 de ani de la UNIRE.

Comments are closed.