UE a modificat sigla pentru toalete

UE a modificat sigla pentru toalete.

Dragnea are probleme cu prostata. Cand aude de nerealizarile programului de guvernare, de promisiuni neonorate, adica mincinoase, are nevoie de baie.

Trebuie sa intelegem ca are o varsta, prostata e o chestie care tine de varsta, e drept ca in calitatea de presedinte PSD beneficiaza si de recomandarile doctorului PSD Radulescu-mitraliera, si el din ce-si mai aduce aminte daca a stiut vreodata ceva din medicina.

Am uitat de Ciuvica si el este doctor, mare admirator al lui Dragnea Ciuvica asta, in fiecare seara il lauda si-i poate da indicatii pretioase, adica ii poate prescrie un tratament.

Am vazut ca pe ziaristii care nu sunt de la televiziuni prietene ii invita la baie. Oare Irina nu este geloasa ? O gelozie mai speciala, pentru ca daca inviti un barbat la baie se poate intelege altceva.

Din cate am vazut Dragnea are baie in birou, eu nu am baie in birou si ma simt foarte bine.  Nu-i sanatos pentru viitorul lui, ar trebui sa se obisnuiasca cu baia la comun sau cu WC-ul turcesc, daca vrea sa se mute dupa Mazare in Madagascar trebuie sa invete sa se stearga cu frunze de brusture.

Lasă un răspuns