Tudorel spune ca joi o propune pe mamica la revocare. Care joi ?

Tudorel spune ca joi o propune pe mamica la revocare. Care joi ?Tudorel spune ca joi o propune pe mamica la revocare. Care joi ?

Ziua de joi va intra in istorie pentru pesedisti.

Au asteptat cu sufletul la gura revenirea ministrului de justitie din Japonia. Cu siguranta Tudorel dorea sa ramana sa participe la festivalul Sakura din capitala Japoniei.

Vine primavara si infloresc ciresii, o sarbatoare specifica poporului japonez. 

„Are doua variante – ia niste masuri foarte radicale, legale si concrete sau isi pune mandatul pe masa si spune ca nu poata sa faca nimic. Este infernal ce vorbesc romanii, este un tsunami” a declarat imaginea partidului aflat la guvernare pe numele natural si de scena, Codrin Stefanescu. 

Dintr-un punct de vedere Codrin are dreptate, ca ce a facut Tudorel in Japonia nici el nu prea stie. E frumoasa Japonia pe banii romanilor. Si dupa cum toata lumea astepta anuntul, acesta a venit de la Tudorel, acelasi ca si pana acum, adica „vorbim joi”.

Pe de alta parte, Laura Codruta Kovesi spune ca ea nu stie de vreun control efectuat de ministerul justitiei la DNA. Scandalul a fost provocat de fratii Cosma, cei care au difuzat niste inregistrari cu procurori din Ploiesti. Desigur urmeaza niste procese pentru ei si trebuiau sa faca ceva.

Opinia publica, dupa toate declaratiile Andreei Cosma despre relatia cu procurorul Negulescu, vrea sa stie daca pana la urma ea si-a dat chilotii jos, ca doar procurorul nu-i ducea flori ca sa le manance. A fost cu Portocala in concediu ? A avut relatii cu el ? Ce fel de relatii ? Nu cumva discutiile din spatiu public sunt certuri de indragostiti ? A ajuns PSD-ul sa isi apere membrii cu probleme in justitie cu Andreea Cosma ?

Adica „…de ce o femeie nu poate fi și motostivuitor?” dupa cum spune Gratiela Draghici, o alta fruntasa pesedista ? De ce Andreea Cosma, parlamentar PSD vrea sa ne spuna ca e fata mare ?

Se intampla ceva cu PSD-ul.

Personalitati diverse, culturi diferite, cum altfel sa intelegi modul in care un personaj precum Codrin Stefanescu cheama la ordin un profesor universitar precum Tudorel Toader. Premierul Dancila se executa, Tudorel apare si ne spune ca mai discutam joi. Adica ne spune nimic dar ne-a dat de inteles ca la preluarea postului de ministru in justitie a pus conditia de a nu se face presiuni politice asupra lui.

Comments are closed.