Tanti Corina Dragotescu, mileul si perdelele bunicii

Corina Dragotescu cu perdeleTanti Corina Dragotescu, mileul si perdelele bunicii. Corina Dragotescu a castigat Loteria Vizelor.
A fost o mare bucurie si usurare pentru telespectatori.
Am crezut ca americanii au nevoie de profesionisti si aduc jurnalisti din Romania, aiurea, Corina Dragotescu a castigat la Loteria Vizelor.
Am crezut ca pleaca definitiv in America si scapam de tanti Corina.
N-am avut norocul asta. A stat acolo cateva saptamani dar aparea in fiecare seara la Striblea sa-si dea cu parerea.
Statea undeva agatata pe ecranul televizorului, in dreapta, intr-o fereatra mai mica si se uita la camera tv, nu spun cum se uita ca se supara CNA-ul sau la camera de pe laptop sau la ce se uita. problema nu era dispozitivul la care se uita ci figura ei de om speriat, uitat de lume.
Era in America si nu se simtea deloc bine.
Isi dadea cu parerea, bag seama cei de la Romania TV nu stiau cum sa scape de ea, nu stiau cum sa o faca pierduta.
Corina ambitioasa cum o stim nu se dezlipea de televizor.
Telespectatorii erau ingrijorati, ea, Corina Dragotescu facea o pereche minunata in Romania cu … iar am uitat cum o cheama.
Sta in partea dreapta a ecranului si vorbeste neintrebata, bate campii.
Si cand ne era lumea mai draga, ce sa vezi, vine Corina din America.
Secretoasa, nu spune nimic, ce sa spuna, ca la valoarea pe care o are, adica daca nu stie nici o meserie, credea ca se va descurca ?
Credea ca americanii nu stiu ce-i ala un jurnalist si se lasa pacaliti ?
Si a venit Corina in tara. Adevarul este ca imi era dor de Corina Dragotescu, imi era dor de tinutele ei.
Si in seara asta ma uit la ea.
Este imbracata cu o bluza roz cu gaurele si are o fusta plisata de culoare, un fel de albastru turcoaz.
Imi aduce aminte de fetele de masa ale bunicii, de mileurile care erau asezate pe vechile televizoare sau de perdelele caselor de la tara.
Dar lor le statea bine, aveau farmecul lor, locul lor dar sa fii ziarist, sa apari toata ziua la tv si sa te imbraci cu materiale de perdele…
Oare nu-i spune nimeni ca se imbraca cu materiale de perdele ?

Si ca sa nu creada cititorii ca sunt obsedat de perdelele Corinei Dragotescu, aduc in discutie si subiectul emisiunii in cauza, viitorul candidat la presedentia Romaniei. Toti invitatii in frunte cu moderatorul au fost de acord ca viitorul candidat are nevoie de cel putin un an de vizibilitate in aceasta pozitia de candidat. Fals, Traian Basescu a fost pregatit in 2004 in cateva asaptamani si l-a batut pe Adrian Nastase cel caruia, nevasta, Dana Nastase ii pregatise si vila de protocol iar el modificase si Constitutia pentru doua mandate de presedinte de cate 5 ani.

Surpriza, Traian Basescu a castigat cu o pregatire de 2-3 saptamni iar Nastase a avut nevoie de o pregatire de cativa ani pentru primul mandat castigat la Jilava. Imi pare rau ca Adriana Saftoiu, o fata desteapta de altfel a uitat cum a castigat Basescu. De doamna imbracata in perdele, ce sa zic, mai bine ramanea in America.

Tanti Corina Dragotescu, mileul si perdelele bunicii

Lasă un răspuns