Sunt doi oameni puternici, vor să facă bine României

Sunt doi oameni puternici, vor să facă bine României Sunt doi oameni puternici, vor sa faca bine Romaniei „

Este declaratia premierului Romaniei, Viorica Dancila,  unde in alta parte decat la RomaniaTV. Este despre relatia pe care o are cu Liviu Dragnea, si cu Calin Popescu Tariceanu.

Despre puternicii sexului

Oare Viorica se refera la performantele sexuale ale celor doi ? Din punctul asta de vedere cei doi au cu ce se lauda, sa ai femeie cu 30 de ani mai tanara in cazul lui Dragnea sau sa fii la a cincea nevasta, astea da performante.  Si oare femeile care s-au incurcat cu ei au facut-o pentru ca erau puternici ca masculi sau pentru ca cei doi aveau banii care le asigurau un trai usor ?

Viorica spune ca sunt doi barbati puternici care vor binele romanilor sau romancelor ? Ma rog unei anumite categorii de romance. Si uite asa din aproape in aproape am descifrat mesajul Vioricai.

„Cred că caracterizarea cea mai bună ne-o face românii”

A fost o perioada, ce-i drept scurta, in care Viorica Dancila a parut mai desteapta. Era perioada in care a promovat, zice ea,  turismul in Abu Dhabi (unde a vizitat si mormantul fostului seic Zayed bin Sultan Al Nahyan), Dubai, continuand cu Bulgaria, Qatar si Oman.

Nu mai amintim de alte vizite, de retinut ca in acea perioada doamna Veorica nu a mai vorbit prostii si pentru ca nu a avut ocazia sa vorbeasca. Eram linistiti, credeam ca a invatat ceva, un proverb cel putin, „tacerea e de aur”.

Eram impacati cu directia in care se indrepta Romania, adica impotriva curentului european. Nu se putea face nimic pe calea democratiei, numai cu bata se mai putea schimba ceva.

Romanii au gresit cand de lene nu s-au prezentat la vot in acel decembrie 2016. Atunci, o mana de oameni mai putin informati, in procent de numai 17 % au decis puterea. Si uite asa ne-am trezit cu Dragnea, Tariceanu, Codrin, Iordache, Serban Nicolae, Nicolicea sau Tudorel in fruntea tarii.

Ei sunt papusarii, au venit si papusile : Sevil, Grindeanu, Tudose si aceasta inegalabila Dancila, rupta din Caragiale.

” Cred ca caracterizarea cea mai buna ne-o face romanii „. Viorica loveste din nou intr-un interviu inregistrat la RomaniaTV. Asta da lovitura de palat, cei de la RomaniaTV puteau aranja ca aceste „cuvinte care ne doare” sa nu apara in interviu. Oare se pregatesc de joc dublu ?

Pana una alta cateva intrebari de bun simt : cum ii cheama pe educatorii, invatatorii si profesorii de limba romana care au invatat-o sa citeasca, au promovat-o la examenul in liceu, la examenul de bacalaureat si iau dat diploma de inginer ?

E drept ca nici cu tehnica nu sta prea bine, una e sa confunzi imunoglobina cu imunoglobulina si alta sa incurci scoala de maistrii (la care ai predat) cu cea de maestrii. 

Lasă un răspuns