Sportivul Ponta a plecat la Baku

Ponta sportParticiparea sportivilor romani la Jocurile Europene de la Baku reprezinta cel mai important eveniment sportiv pentru noi in anul 2015.

Si asta cu atat mai mult cu cat din delegatie face parte si premierul Romaniei Victor Viorel Ponta. Participant la competitia de baschet, Victor ocupa toate cele cinci posturi.

Desi accidentat la ceva ligamente, Victor Viorel Ponta isi risca sanatatea pentru imaginea Romaniei. Desigur nu putea rata o fotografie in spatele marelui de la rasarit, Vladimir Putin. Scapat in tara de o motiune de cenzura initiata de amaratii de la PNL, Viorel participa de unul singur la marele eveniment sportiv.

El va participa la toate competitiile, inclusiv la gimnastica ritmica fete dupa cum il vedem in fotografia alaturata. Sportiv multifunctional, premierul roman va reveni in Romania cu cel putin zece medalii de aur.

Gurile rele spun ca nu trebuia sa mearga pentru ca poarta ghinion, ei as, prostii ale ziaristilor. Pe pariu ca pune cu Putin de 11 medalii de aur, asa, sa fie una in plus, pentru nea Nelu ?

Sportivul Ponta a plecat la Baku.

Comments are closed.