Senatorul Daniel Barbu proaspat cazut din pat in luptele din Afganistan

Daniel Barbu se crede in AfganistanSenatorul Daniel Barbu proaspat cazut din pat in luptele din Afganistan. Stimati cititori, in aceasta seara vom incerca sa desenam profilul senatorului roman.

Suntem in perioada in care senatorul Gabriel Oprea, supranumit si „generalul izmana” este incoltit de societatea civila. Si-a anuntat demisia din parlament, bineinteles pe Facebook.

Senatorul este acuzat de ucidere din culpa in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.

In aceeasi perioada, un alt parlamentar, celebrul de acum Daniel Barbu senator ALDE a declarat referindu-se la parlamentari ”…foarte puţina lume ştie de fapt ce faceti cu adevarat în fiecare zi a saptamanii, adesea si sambetele şi duminicile. E o meserie grea, in zilele noastre, pentru ca este o meserie riscanta. E mai riscanta decat misiunea unui soldat în Afganistan”.

Am putea spune ca este o declaratie singulara dar haide sa vedem ce a spus. Barbu din masina dupa o intalnire la Club A din Bucuresti „Va purtati ca neofascistii! Sunteti nazisti!”.

Tot in anul 2013 senatorul Daniel Barbu pe atunci ministru al culturii declara la Craiova „ca Programului National de Prevenire si Control HIV/SIDA îi sunt alocaţi prea mulţi bani, mai exact jumatate ca buget din toate programele Ministerului Culturii. Daniel Barbu” a mai spus ca „nu suntem în Africa de Sud” si ca s-ar putea face mai multe festivaluri „daca nu am avea acel program sau dacă acel program ar fi la jumatate”.

Lasă un răspuns