Se reduce varsta de pensionare cu doi ani pentru fiecare nastere

Cum sa crestem natalitateaSe reduce varsta de pensionare cu doi ani pentru fiecare nastere.
Proiectul este gandit de capetele luminate ale PSD-ului. Pentru fiecare nastere varsta de pensionare scade cu doi ani, adica daca ai zece copii nascuti se reduce varsta de pensionare cu 20 de ani.
Proiectul este in dezbatere parlamentara. Initiatorul proiectului este nimeni altul decat medicul Tudor Ciuhodaru.
Pe romaneste PSD-ul nu mai are ce vinde pe termen scurt si vinde iluzii pe termen lung, pe banii romanilor nenascuti inca, promisiuni care se vor implini pentru tinerele mame peste 30-40 de ani.
Cine stie daca peste 40 de ani vom mai avea PSD ? Smecheria este tip Dragnea, maresti varsta de pensionare pentru femei la 65 de ani dupa care in calitate de salvator reduci varsta cu fiecare nastere, desigur proiectul este pentru mintea votantilor PSD.
Si daca iesi la pensie mai devreme se reduce si pensia ? Si daca va naste un barbat, ca probabil in urmatorii 30-40 de ani care vizeaza aplicarea legii vor ajunge cu siguranta sa poata naste si barbatii, cu noile tehnologii medicale totul este posibil.
Natalitatea scade, este corect dar cred ca singura modalitate pentru cresterea natalitatii o reprezinta imbunatatirea conditiilor de viata prin cresterea veniturilor, imbunatatirea serviciilor medicale, imbunatatirea conditiilor sociale. „Tot mai multe romance care muncesc renunta la a aduce pe lume un copil din considerente socio-economice” spune Ciuhodaru.
Pai daca ai cunostiinta de motivele pentru care scade natalitatea, de ce vinzi gogosi pentru peste 30-40 de ani ?

Lasă un răspuns