S-a intamplat sa pupe cand Danut a tras un pîrț

Emanuel Mihai GadeaS-a intamplat sa pupe cand Danut a tras un pîrț

Emanuel Mihai Gadea este preot adventist si vorbeste ca un predicator. De mic a avut talentul de a vorbi in public. Emanuel Mihai Gadea este ruda cu fosta prietena a Elenei Ceausecu, Suzana Gadea.
Emanuel Mihai Gadea este produsul lui Silviu Prigoana. L-a decoperit si l-a promovat, motiv pentru care Gadea nu l-a criticat niciodata pe Prigoana.
Emanuel Mihai Gadea nu il critica nici pe Dan Voiculescu, patronul lui. Se spune ca este dator lui Voiculescu cu 500.000 de pupaturi, in dos.
In Romania promovezi daca esti femeie atragatoare si mare pupatoare de bani, daca esti neam cu cineva sau daca pupi.
Cum ar putea trai Emanuel Mihai Gadea fara pupaturile zilnice adresate dosului patronal. Sunt unii care spun ca Emanuel Mihai Gadea lupta impotriva lui Basescu. Aiurea, Gadea personal nu are nici o treaba cu Basescu, sunt convins ca il simpatizeaza chiar, poate sunt chiar prieteni sau poate ca este o intelegere intre ei, sa-l faca mai popular. Si reuseste.
El este Director la Antene si trebuie sa pupe un dos, daca nu pupa nu mai este director. Poate spune cineva care este talentul lui Gadea ? Ce se va intampla cu Gadea cand Basescu va pleca pe mare ? Desigur, inca 10 ani va da vina pe Basescu, si dupa aceea ?
Ramane si Ciuvica fara obiectul muncii, Badea nu mai are ce trancani, cei doi raman cu pupatul, dar cu siguranta peste cativa ani, Voiculescu nu va mai vea nevoie. S-ar putea si mai repede daca Voiculescu se va muta cu Gigi Becali in afara spatiul liber.
Nu-i o problema, se vor aduna cu totii, realizatori si invitati si vor face o noua televiziune, Jilava TV, cu invitat permanent Gigi Becali si in perspectiva imediata Relu Fenechiu.

Lasă un răspuns