S-a bagat motorina la mitingul PSD-ului de la Craiova

S-a bagat motorina la mitingul PSD-ului de la Craiova.

Vineri 12 aprilie 2019 la Craiova s-a desfasurat mitingul de lansare al cadidatiilor la europarlamentare din partea PSD. Nu au venit 40.000 de oameni cat anuntase Manda dar asta este mai putin important.

Conteaza ca unii au venit pentru motorina, altii in speranta ca se vor da mici si bere, multi din institutiile statului au fost adusi la comanda sefilor. E pacat sa-ti bati joc de oameni.

Pomenile pesedeului

Romania este o tara saraca, cu oameni mai putini instruiti. PSD-ul ii aduna  cu promisiuni de motorina, mici, bere sau cu forta.

Acum am vazut ca in Moldova se dau cate 20,000 lei de gospodarie. Foarte bine, sa dea dar de ce nu a dat si la mitingul PSD de la Craiova ? Discriminare fratilor urla toata Bania. Si va urla si Muntenia. Transilvania nu va cere bani, ardelenii au inceput sa-si faca singuri.

Un proverb din batrani spune ca la pescar trebuie sa-i dai scule de pescuit si sa-l inveti sa pescuiasca nu sa-i dai peste ca devine puturos. Eu unul cred ca mitingistii PSD vin pentru pomeni, mici, bere, ulei, zahar dar din pacate se aleg cu promisiuni. Le da Dragnea cate 20.000 lei, prost sa fii sa crezi asa ceva. Nu a invatat nimic din mitingul lui Ceausescu din ’89.

Sau poate au venit la plimbare

E drept ca o parte au venit si pentru o plimbare in municipiu sau pur si simplu pentru o evadare de la slujba, bineinteles in timpul programului de lucru.

E mare pacat, in Romania este mare nevoie de educatie dar cine sa o faca, Dancila, Olguta, Grapini, Liviu Pop ministrul genunche ? Acum l-au bagat pe Nicolicea in guvern. Eugen Nicolicea, un individ greu de caracterizat, a adunat in el ce este mai rau si urat la romani.

Comments are closed.