Razboiul damelor din PSD

La taiat de panglici cu Dancila si Firea

Razboiul damelor din PSD. A inceput un razboi la care romanii nu s-au gandit niciodata in urma cu ceva ani.

Doua blonde, o olteanca si o moldoveanca se lupta pentru putere, care din ele sa fie presedintele tuturor romanilor. Moldoveanca vrea sa scape de cortoful firbinte care este Bucurestiul, orasul pe cale de faliment.

Olteanca, bataioasa ca pe vremuri la Videle cand a luat-o peste falca intr-o competitie electorala locala este impinsa la prezidentiale de o gasca de pesedei profitori.

In spatele lui Dancila se aliniaza in principal Orlando Discoteca si Fifor Balisticul. Cei doi, initial candidati la functia de presedinte s-au retras din competitie, adica au jucat rolul iepurelui. 

Doua blonde candidate, Basescu e de vina, el a fost cel care a lansat profilul feminin al candidatului, o singura problema, Dancila iese ceva bine din profil, e cam trecuta.

Nici Firea nu-i departe de limita superioara. Si ca sa nu ramana singure in competitie, Dan Voiculescu a lansat si el o blonda pe Ioana Ramona Bruynseels. O blonda ca la carte cu un CV impresionant, cu siguranta va lua 2 % la alegeri, ca doar a fost consiliera la Gabriel Oprea si la Dancila, doua personalitati de marca ale perioadei postrevolutionare.

E acu’ ca-i lansata de Voiculescu, de unde vreti si voi sa mai aduca blonde, ca doar trebuie sa aiba si duetul Gadea – Badea ce povesti seara la Antena 3. Nu de alta dar toti candidatii la prezidentiale promovati de antene in decursul timpului au pierdut.

Comments are closed.