Profesionistii lui Striblea

Ioan Ghise grevistProfesionistii lui Striblea.
Primarita din Craiova Lia Olguta Vasilescu, Ioan Ghise, Marius Pieleanu, Daniel Savu si Cristian Parvulescu sunt la emisiunea lui Striblea de duminica seara. Cei doi invitati politici barbati sunt din zona securitatii, turnatori sau securisti. Daniel Savu a fost lucrator SRI.
Ce ne facem, nu mai scapam de securisti, la Striblea sunt mai multi securisti decat invitati din zona a ceea ce a mai ramas din Societatea Civila, adica nimeni.
Ce ne facem, cel putin doi din zona securitatii. Asta face Striblea, zic si eu, cu toate ca stiu ca el saracu’ nu are nici o treaba, altcineva ii face cartile. Striblea zice si el ce i se spune daca vrea sa mai aiba servici.
Ce ne facem, in emisiune mai intervine si Duhul PPDD Dan Diaconescu. In direct Florin Condurateanu prezinta delegatia PPDD pentru consultarile de la Cotroceni.
Interesanta emisiune, ca de obicei Cristian Parvulescu isi da cu parearea, este obosit, e de dimineata pe TV, il ia cu somn, nu are nici o idee, speculeaza.
Val Valcu, in nota lui, omul securistului Voiculescu, zice ca e ziarist sau ca reprezinta Societatea Civila, reprezinta pe mintea lui, reprezinta interesele celui care il plateste. hai sa vedem daca este independent, are curaj sa-l critice pe Voiculescu ?


Duminica 16 decembrie 2012, se apropie aniversarea revolutiei sau a ceea ce a mai ramas din ea.
Profesionistii lui Striblea.

Lasă un răspuns