Prima mare lovitura pentru PSD

Elena Udrea si Daciana SarbuPrima demisie importanta din PSD

Prima mare lovitura pentru PSD. Partidul Social Democrat rezista cu greu presiunii la care este supus.
Cu lideri cu probleme penale, cu o conducere servila primului om in PSD, cu un guvern umil, cu un premier marioneta si cu parlamentari din gasca, PSD-ul este confruntat cu presiunea opiniei publice romanesti si a institutiilor internationale.
Obiectivul major al PSD este salvarea lui Dragnea de la puscarie, pentru asta sunt dispusi sa sacrifice Romania. Ne aflam in anul centenar al Unirii dar pe PSD-isti ii intereseaza orice numai binele romanilor nu.
Ne aflam intr-o perioada in care Romania are sansa de a indeplini obiective majore pe plan intern si international. Pentru PSD nu conteaza, Dragnea trebuie sa scape de puscarie. Sa recunoastem, ca pe Dragnea, un condamnat pentru deturnarea banilor destinaţi copiilor aflaţi în dificultate, il poate da jos numai o miscare pornita din interiorul PSD.
Demisia europarlamentarului Daciana Ponta este un pas mic dar un prim pas. Asteptam cu interes urmatorii.
 
De remarcat anuntul Dacianei pe Facebook :
„Am decis ca incepand de luni, 9 iulie 2018, sa ma despart de Partidul Social Democrat si sa-mi continui mandatul in Parlamentul European ca europarlamentar independent, in Grupul S&D. Voi continua sa lupt pentru aceleasi cauze in care am crezut si pana acum – programe mai bune de sanatate, drepturi egale pentru consumatorii romani, sanse mai mari pentru agricultorii romani, mediu mai curat pentru toti. Iar la incheierea acestui mandat voi continua sa sustin aceste proiecte si din afara politicii”
Asteptam cu interes si alte evenimente similare.

Lasă un răspuns