Category: Gogule , probleme ma?

O sa fim in aceeasi camera de Irina are grija Borcea

O sa fim in aceeasi camera, de Irina are grija Borcea. "Aşa că fac un apel către ministrul Tudorel Toader: Tudorele, fă ceva, că nu se mai poate, lucrurile au ajuns la paroxism”, a spus Codrin Stefanescu mai marele PSD. Si Tudorel s-a executat, a luat o cursa la "ia-ma nene" din Japonia unde participa la o conferinta despre "paralelismul sinelor de cale ferata in contextul menstruatiei la pasarile Citeste mai departe [...]

„Dumnezeu va da de pământ cu Liviu Dragnea”

Gigi Becali in ziua de Craciun 2016 la Romania TV : ”Aduceţi o femeie musulmană prim-ministru? Aduceţi Coranul în Biserică? Dumnezeu va da de pământ cu Liviu Dragnea”
Nu stiu daca se va intampla. Am tot respectul pentru minoritati si pentru femei dar in cazul de fata avem de-a face cu o persoana care a fost mana dreapta 20 de ani a controversatilor Nicusor Constantinescu si Radu Mazare, Citeste mai departe [...]

Robert vrei sa fii viceprimarul meu ?

Robert vrei sa fii viceprimarul meu ?   😆 Vreau Gabriela.  🙄
Bucurie mare pentru Primarul General al capitalei Gabriela Vranceanu Firea Pandele. In sfarsit o dragoste implinita.
Putem intelege ca idila din instanta intre Firea si Basescu pe subiectul Pandele a fost un joc cu bataie lunga. Tinta era Robert Turcescu, un barbat matur, apetisant, cu priza la public.
Intrat de curand in politica, Citeste mai departe [...]

Iohannis cel mereu ingrijorat

Este bine cand este mereu ingrijorat, este un semnal pentru romani ca nu se mai poate face nimic si ca el va ramane ingrijorat pana la urmatorul motiv de ingrijorare.
Mult timp nu a fost nici macar ingrijorat, acum daca presa si Facebook-ul s-au aratat ingrijorate de tacerea lui, Iohannis a inceput sa vorbeasca.
Si ce spune : ca este ingrijorat de una sau de alta.
Romanii ce sa vezi, raman cu lingura Citeste mai departe [...]

Urmariti video cu Traian Basescu la Realitatea TV

 
Urmariti integral emisiunea " Realitatea Romaneasca " difuzata in data de 17 aprilie 2015.
Invitat de onoare : Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei.
Invitatii lui Octavian Hoandra din partea casei au fost :
Rareş Bogdan, Costi Rogozanu, Mircea Cosea, Florin Poenaru si Iulian Leca,  prin telefon, consultantul politic Cozmin Gusa.
Am vizionat cu interes emisiunea lui Octavian Hoandra Citeste mai departe [...]

Drumul oaselor duce la DNA pentru senatorul carnii Nicolae Badalau

Se spune ca pe vremea lui Ceausescu a facut puscarie pentru ca a furat patru saci cu grau.
Multe se mai vorbesc prin targ. Pentru merite deosebite dupa '90 a fost promovat senator PSD. Prietenul Dragnea spune ca nu crede ca Badalau este implicat.
Daca vine din partea preacinstitului Dragnea e de bine, ca intre penali. In PSD e foarte greu sa gasesti un om cinstit, partidul a devenit un fel de Ali Citeste mai departe [...]

Victor Viorel Ponta are o problema de oameni mari

Face ce face si tot de Ponta prostu' pica.
Victor Viorel Ponta este un premier la mana baronilor. Daca avea sange in pix numea un ministru la transporturi in locul vargatului Relu Fenechiu. Ponta nu poate sa decida un titular de minister in guvernul Ponta.
Relu a fost cadoul otravit al lui Antonescu. Ponta l-a acceptat, se scuza, spune ca-i guvernul USL, adica ii fac altii guvernul.
Ala micu', pe Citeste mai departe [...]

Hotii au crezut ca daca Gigi are Mybach ar vrea si un Matisse

Hotii au furat 7 tablouri dintr-un muzeu din Olanda. A fost simplu, s-au folosit de un patent, olandezii nu au crezut ca exista pe aceasta lume iubitori de arta mai mari decat ei.
- „ Tete d´Arlequin ” de Pablo Picasso ;
- „ La Lisseuse en Blanc et Jaune ” de Henri Matisse ;
- „ Waterloo Bridge ” şi „ Charing Cross Bridge ” de Claude Monet ;
- „ Femme devant une fenetre ouverte Citeste mai departe [...]