Ponta esti un LinGou

Dupa ani si ani, romanii au iesit in strada, adevaratii romani.  Au stat ascunsi zeci de ani. Avem si noi in sfarsit o manifestatie cu subiect si predicat, o manifestatia a celor tineri, puternici si sanatosi la minte.

Fara mercenari precum stegarul dac sau Claudiu Craciun, cel care a condus in anul 2012 lupta cu dictatura basista. Asistentul universitar Claudiu Crăciun a luptat pe baricade la Antena 3. Printesa Brianna Caradja se plimba in acele zile ale anului 2012 cu duba politiei. Ce spun la acest moment cei trei ” revolutionari ” ? I-au servit pe Voiculescu, pe Ponta si Antonescu. Astept parerea lor despre ce se intampla acum in tara, despre locuri de munca, despre investitii, despre invatamant, despre sanatate. Cei trei au fost in strada manati de vise pentru binele romanilor sau au fost platiti ?

Imi place aceasta manifestatie, tinereasca si civilizata. L-a speriat pe saracul Ponta, cel care in doua zile consecutive a aprobat proiectul in calitate de premier, pentru ca a doua zi sa afirme ca in calitate de deputat nu-l va vota. De asta este strigat la manifestatie pe numele scena LinGou. De fapt a intors-o si cu gazele de sist, Acesta-i barbatul din fruntea Romaniei si mai e unul il cheama Antonescu, face pe smecherul, nu se implica, nici o reactie. Doi barbati in buletin, fara barbatie in realitate. Se invart ca doi coioti in jurul lui Basescu si mai infig cate un colt dar numai pe intuneric. N-au curajul unei confruntari directe, doua gaini bete dar sa nu jignim gainile.

S-au ascuns toti politicienii, nu-i de gluma, galeriile echipelor de fotbal nu risca o confruntare cu manifestantii. Voiculescu nu mai are forta si nici idei, se pregateste de mititica, isi cauta costume in dungi.

Manifestatii s-au organizat si la Timisoara, Iasi, Brasov, Barlad, Targu Mures, Alba Iulia, Rosia Montana, Sibiu, Budapesta, Praga, Bruxelles si Viena.

In nota obisnuita, Antena 3 a organizat luni seara o masa patrata la care a fost invitat un specialist care sa justifice oportunitatea proiectului si sa anuntat muntii de banii care vor ramane in casele romanilor. Intentionat, pentru ca nu-l suspectez de prostie, a comparat cifra de afaceri cu profitul. Comparatia  era favorabila argumentatiei prezentate, ca 78 % din bani vor ramane in Romania. Fals, 78 % se referea la cifra de afaceri si 22 % la profit. Asa se minte poporul cu televizorul. Alo, domnul argumentator, cu gurita matale ai spus ca cele 1,5 miliarde care inseamna 22 % si care revin partii canadiene reprezinta profit, revezi emisiunea.

Lasă un răspuns