Ponta este pe cale sa refaca USL-ul la Jilava

Ponta suna adunarea la JilavaVictor Viorel Ponta nu cedeaza. Ambitios dupa cum il stim suntem convinsi ca nu se va lasa pana nu va reface USL-ul la Jilava.

Baronii trebuie sa-i multumeasca, unii au ajuns deja, o parte sunt pe drum, altii urmeaza. Cu siguranta daca Ponta era mai cuminte nu ar fi avut curaj sa bage mana pana la cot.

Au crezut ca Ponta daca va ajunge Dumnezeu ii va apara de DNA. Au picat pe rand, Nicusor Constantinescu, Radu Mazare, Mareean Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Adrian Duicu, Constantin Niculescu, Tudor, Pendiuc, Liviu Dragnea, Dan Sova si altii, acum si in viitor.

Celebrul ” Basescu la brutarie ” este pe cale de a deveni ” Ponta la puscarie „. Multi isi fac iluzii, cred ca Ponta va scapa usor, aiurea, este numai inceputul, cu siguranta vom vedea si alte dosare, pentru ca Viorel a fost un tanar tare nelinistit. Cariera lui Victor Viorel Ponta este terminata.

Chestiunea romanului este alta, nicidecum grija pentru Ponta sau pentru oricare alt politician, problema lui este cine vine din urma ? Gorghiu, Blaga, Atanasiu, Orban, Calimente ? Din garda veche, cei care mai aveau ceva smac de politicieni, Basescu, Antonescu, Nastase, Geoana au disparut de pe scena politica.

Locul a fost luat de Ponta si de gasca lui pe cale de disparitie, majoritatea la Jilava. Pe scena au ramas resapatii, cei care nu au avut loc la masa. dau din coate doar doar se mai uita cineva la ei.

Daca vrei sa faci un guvern nu ai cu cine. Daca te iei dupa declaratiile generalului izmana cu patru stele, UNPR-ul va face un milion de membri si va urca in sondaje ametitor de la 0,2 la 0,3 %.

Cred ca va trebui sa facem un guvern de la ” Romanii au talent „. Ce mai, Ponta este pe cale sa refaca USL-ul la Jilava.

Comments are closed.