Category: Partide politice

Se mai intoarce Dragnea din Maldive

Se mai intoarce Dragnea din Maldive ? Liviu Nicolae Dragnea a predat Camera Deputatilor lui Florin Iordache. Pe surse va pleca pe perioada vacantei parlamentare impreuna cu iubita lui, Irina Tanase in insulele Maldive. Merita vacanta prelungita in prag de iarna, va lasa in urma lui o tara vesela cu un guvern condus de o femeie cumsecade, Viorica Vasilica Dancila. In Brazilia sau in Madagascar ? Intrebarea Citeste mai departe [...]

A fost miting PSD sau #Rezist ?

Si daca Evenimentul zile, organul de partid al PSD-ului relateaza urmatoarea conversatie : " Intrebat în ce directie merge, un manifestant a declarat: "Sincer sa fiu, nu stiu! Noi suntem ca oile! Toti crede ca ala din fata este mai destept decat asta din urma" inseamna ca realitatea a fost mult mai grava. Citeste mai departe [...]

E groasa Dragnea, s-a intarit soricul in PSD

E groasa Dragnea, s-a intarit soricul in PSD.
Luni 15 ianuarie 2018 Liviu Nicolae Dragnea va taia porcul in CEx-ul PSD. Astazi toata lumea se intreaba ce se va intampla maine, cine va castiga.
Oricum o iei Dragnea a pierdut. Daca in urma cu doua saptamani era un lider legendar acum nu mai este.

E greu cu porcul.
S-a intarit soricul. In politica daca incepi sa pierzi nu te mai opresti din cadere. Citeste mai departe [...]

Liviu Nicolae Dragnea si conducerea de aur a PSD-ului

In opinia mea, programul PSD-ului este un CARITAS modern. Sa nu credeti ca in campania electorala, partidele nu au fost "sponsorizate" si sponsorii acum nu-si vor banii inapoi. Isi vor recupara multiplicat banii dupa care Dumnezeu cu mila. Citeste mai departe [...]

Dragnea in vizita la Cancelarul Austriei

In sfarsit, dupa milenii in care poporul roman a fost sub ocupatia tuturor acelora care au vrut sau nu au vrut, un lider roman este invitat la masa celor bogati.
Dupa spusele liderului PSD Liviu Dragnea, cancelarul Austriei, incantat de programul de guvernare al PSD, a invitat liderul partidului la Inalta Poarta.
Dezvoltarea fara precedent a judetului Teleorman cel pastorit de Dragnea, regionalizarea Citeste mai departe [...]

De unde are Bunea Stancu atatea picioare ?

De unde are Bunea Stancu atatea picioare ? Toata lumea stie ca Bunea Stancu a cazut pe interceptari cu Ioan Niculae. S-a intamplat ceva ? Nu. Au numarat institutiile statului numarul de picioare ale lui Stancu ?
Presa este dezorientata, s-a vorbit mult despre terenurile si afacerile lui Bunea Stancu dar nimeni nu si-a pus intrebarea de unde atatea picioare ?
Presedintele de partid, Victor Viorel Citeste mai departe [...]

Baronii

 

Nume si Prenume
Titlu
Domeniu
Porecla

Constantin Nicolescu
Baron national
Arges
Vecinul

Dragos Benea
Baron national
Bacau

Florin Turcanu
Baron national
Botosani

Gheorghe Bunea Stancu
Baron national
Braila

Horea Uioreanu
Baron national
Cluj

Nicuşor Constantinescu
Baron national
Constanta

Radu Mazare
Baron Citeste mai departe [...]

Cuvioasa Parascheva il vindeca pe Ponta de mitomanie

Moaştele Cuvioasei Parascheva vindeca orice boală.
Pelerinajul este organizat pentru vindecarea lui Ponta de mitomanie. Toata natiunea asteapta minunea, Ponta vindecat de mitomanie.
De altfel, Ponta a promis ca va plagia o lucrare despre mitomanie, desigur va fi o lucrare de doctorat.
Mitomania sau popular minciuna, este o afirmatie neadevarata a unei persoane, facuta cu scopul de a iesi in evidenta Citeste mai departe [...]