Category: Guvernamentale

Hai cu Autostrada Unirii in CSAT

Hai cu Autostrada Unirii in CSAT. La prima vedere putem vorbi de "minte de femeie" o expresie care a facut cariera in vechime. Acum nu mai este cazul, femeile sunt egale cu barbatii la munca, determinare, inteligenta. Numai Veorica baga totul in CSAT. Si totusi ea a fost aleasa de Dragnea pentru nivelul ei de inteligenta. La PSD daca nu ai minte sa rezolvi o problema faci o comisie, trimiti corpul Citeste mai departe [...]

Veorica la SUMMIT NATO

Veorica la SUMMIT NATO. Veorica este nominalizata de PSD la pozitia de candidat la alegerile prezidentiale pentru Cotroceni. Nu ma mir de Veorica, ma mir de cei care au propus-o.
Ma uit la Teodorovici si la Fifor si nu-mi vine a crede ca in Romania acestui secol avem asemenea specimene de lingatori. Mihaita Antropologul si Orlando discoteca sunt sustinatorii de serviciu ai acestei Veorica, candidata Citeste mai departe [...]

Fifor zice ca una a vrut sa spuna si alta a iesit

Fifor zice ca una a vrut sa spuna si alta a iesit.
Nu trebuie sa ne miram, este din categoria "imunoglobina". El a spus bine dar noi am inteles gresit, adica el este destept si noi suntem prosti. Concluzia mea este ca vorbeste gura fara el, nu l-a obligat nimeni sa vorbeasca de Deveselu sau de armata romana.
Pacat, Fifor parea singurul ministru mai citit din guvernul asta minune. Intre timp au mai Citeste mai departe [...]

Dupa Fifor aparatele de zbor MIG 21-Lancer sunt perfecte

Oare Mihai Fifor unde se va muta, pe programul de guvernare sunt probleme cu banii de pensii si Fifor cumpara submarine. Ulterior si-a nuantat declaratia si a afirmat ca declaratia lui are in vedere dotarea pe termen lung, adica ? Pe cate sute de ani de acum inainte ? Citeste mai departe [...]

Nu mai radeti de Viorica Vasilica Dancila


Nu mai radeti de Viorica Vasilica Dancila
Premierul Romaniei Viorica Vasilica Dancila are o coafura tip pavian. Viorica Vasilica Dancila nu trebuie sa se supere ca i se critica freza.
Coafeza a fost neinspirata pentru zilele noastre. Poate in alta epoca puteam discuta altfel sau poate Viorica Vasilica Dancila vine din alta epoca, apusa sau viitoare si nu stim noi.
Viorica Vasilica Dancila nu trebuie Citeste mai departe [...]

Acum ca va facui ministre o sa va dau la fiecare cate o Belina

Acum ca va facui ministre o sa va dau la fiecare cate o Belina.
Imaginea spune totul de despre Guvernul Romaniei. Avem al treilea guvern de la alegerile parlamentare. Un guvern, poate cel mai numeros din lume : 1 premier, 4 vicepremieri, 27 miniştri, 135 secretari de stat, 270 subsecretari de stat, 240 consilieri de stat.
In total 677 de functii ocupate cu PSD-isti Citeste mai departe [...]

Uraganele ne-au scumpit carburantii

"La carburanţi, eu cred că dumneavoastră aţi aflat că au fost nişte uragane şi că au influenţat preţul bariliului pe plan mondial, ba chiar în România un pic mai puţin decât pe restul planetei" Citeste mai departe [...]

Noul Program de Guvernare PSD ALDE


Noul Program de Guvernare PSD ALDE.
Guvernul Sorin Grindeanu a cazut. L-a trantit PSD-ul prin motiune de cenzura. Inca nu sunt clare motivele pentru care puterea si-a trantit propriul guvern.
Numai Dragnea stie, are motivele lui, gurile rele spun ca sunt legate de viitoarea lui locatie, ceva mai racoroasa si fara aer conditionat.
Oricum e groasa, se pare ca au ramas fara bani si merg din prostie Citeste mai departe [...]