O sa fim in aceeasi camera de Irina are grija Borcea

O sa fim in aceeasi camera are grija Borcea de IrinaO sa fim in aceeasi camera, de Irina are grija Borcea.

„Aşa că fac un apel către ministrul Tudorel Toader: Tudorele, fă ceva, că nu se mai poate, lucrurile au ajuns la paroxism, a spus Codrin Stefanescu mai marele PSD.

Si Tudorel s-a executat, a luat o cursa la „ia-ma nene” din Japonia unde participa la o conferinta despre „paralelismul sinelor de cale ferata in contextul menstruatiei la pasarile calatoare” si a ajuns in Romania inaintea orei la care a plecat, ca pamantul este rotund.

Participantii la acel congres, specialisti veniti din toata lumea au ramas la o curba si n-au inteles nimic, nici macar de ce s-a executat asa rapid Tudorel cand l-a convocat Codrin. Probabil din obisnuinta de sluga fidela dar chiar la Codrin ?

Venit in tara Tudorel s-a apucat de treaba. A facut o chestie in 20 de puncte in care a explicat cu experienta lui de propagandist PCR ca Procurorul General DNA trebuie revocat.

Nimeni nu se astepta la urmari. Presedintele avea o singura varianta, trebuia sa aprobe revocarea ca sa nu incalce Constitutia. Ce a urmat este halucinant pentru infractorii PSD, Codruta Kovesi face plangere la CEDO. Plangearea intra in procedura accelerata.

Al doilea pas, Kovesi se inscrie la concurs si are mari sanse de a deveni Sefa Parchetului Uniunii Europene.

Si acum sa ne aducem aminte de spusele mai marelui Codrin Stefanescu : „Aşa că fac un apel către ministrul Tudorel Toader: Tudorele, fă ceva, că nu se mai poate, lucrurile au ajuns la paroxism

Si Tudorel incearca si dai si dai pe la omologii lui cu scrisori si dai si critica la Kovesi. Nu stiu de ce liderii PSD cred ca liderii europeni iau informatiile de la Antena 3, adica de la Ciuvica si de la Savaliuc.

Astea merg la mortii lui Dragnea, cei care voteaza si la alegatorii din Teleorman mai putin instruiti pentru ca asa se doreste de la centrul PSD, un om neinstruit este usor de manipulat.

Comments are closed.