Nu mai radeti de Viorica Vasilica Dancila

Premierul Romaniei Viorica Vasilica Dancila coafura tip pavian

Nu mai radeti de Viorica Vasilica Dancila

Premierul Romaniei Viorica Vasilica Dancila are o coafura tip pavian. Viorica Vasilica Dancila nu trebuie sa se supere ca i se critica freza.

Coafeza a fost neinspirata pentru zilele noastre. Poate in alta epoca puteam discuta altfel sau poate Viorica Vasilica Dancila vine din alta epoca, apusa sau viitoare si nu stim noi.

Viorica Vasilica Dancila nu trebuie sa se supere ca oamenii rad de numele Viorica Vasilica, ea nu are nici o vina. Cum sa te chema Viorica Vasilica ?

Viorica Vasilica Dancila nu trebuie sa se supere ca vorbeste mai greu engleza, poate la scoala a facut limba rusa si totul se explica dar atunci de ce nu vorbeste in rusa ?

Viorica Vasilica Dancila a avut poate o intentie buna cand a reformulat „imunoglobulina” in „imunoglobina” Sa recunoastem ca era un cuvant prea lung si mai greu de pronuntat pentru alegatori. Si atunci nu a facut bine ca l-a scurtat ? Si atunci de ce radeti de o fapta buna ? Poate era chiar in programul de guvernare, cel pe care ea il aplica.

Viorica Vasilica Dancila a nominalizat Iranul si Pakistanul printre tarile membre ale Uniunii Europene. Acum nu sunt dar poate vor fi si atunci are Vasilica dreptate ? Are ca ea a stat 9 ani in Parlamentul European si acolo a invatat din astea, cum nu.

Viorica Vasilica Dancila pronunta dupa citire  EURO „douazeci-douazeci”, in loc de Euro 2020 (doua mii douazeci), într-o sedinta de Guvern. Bun si ce nu-i bine ? Ca ea conduce guvernul si ea aplica programul de guvernare, ce treaba aveti voi ?

Viorica Vasilica Dancila nu trebuie sa se supere ca vorbeste greu si prost limba romana dar poate face sarmale foarte bune si atunci mai comentati ?

Viorica Vasilica Dancila nu trebuie sa se supere ca se imbraca precum o sorcova, sa ne suparam noi ca trebuie sa o suportam. Intelegem ca Domnul Plesu ar preferao ca vecina, cinstit si mie mi-ar place sa o vad peste gardul gasei facand magiun.

Din pacate o vedem in fiecare seara la televizor citind si recitind visele lui Dragnea. O face din pacate si o face si prost. Si te mai miri ca populatia prefera sa se uite la Bianca Dragusanu sau se duce pe camp la gratar.

A schimbat si coafura sa nu mai rada lumea, a trecut la alt model, un fel de Iulia Timosenko. Ptiu Drace ca Iulia a ajuns la parnaie, nu-i bun modelul trebuie schimbat de urgenta.

Urmariti doua aprecieri asupra prim-ministrului in functie :

Oana Pelea : Actrita Oana Pellea o ironizeaza, într-o postare pe Facebook, pe Viorica Dancila, dupa ce aceasta a afirmat, despre disputa cu presedintele Iohannis, ca: „Sunt prim-ministrul Romaniei şi nu pot accepta acest lucru.” Oana Pellea continua: „Viorica are dreptate: Adica nu poate accepta ca este prim-ministru. Nici eu“.

Andrei Plesu : „… In rest, Viorica Dancila pare o doamna neconflictuala, o buna gospodina. Ma las oricand invitat la masa la o sarma facuta de dansa, dar nu stiu care e expertiza ei, nu am nicio proba. Mie imi plac femeile care fac sarmale bune si sunt tot mai putine”, a declarat Andrei Plesu la o emisiune TV. 

Nu mai radeti de Viorica Vasilica Dancila. 

Comments are closed.