Mirel Curea este MESIA din previziunea Babei Vanga

Mirel Curea este MESIA din previziunea Babei Vanga

„Intre ei sunt niste probleme foarte serioase. Daca avem doi adulti, soti si sotie, nu avem prea multe variante. Inseamna ca intre ei sunt niste probleme foarte serioase. Sa nu ne miram daca o să auzim de oficializarea unei rupturi în viitor.  

Mirel Curea a declarat, unde in alta parte decat la Antena 3, ca sunt „niste probleme foarte serioase” intre Klaus Iohannis si Carmen Iohannis. Ca „… am informatii mai multe, insa nu am si probe”, a spus redactorul sef adjunct al Evenimentului zilei. 

Acum daca analizam zicerile lui Mirel prezicem si noi ca este cel nominalizat de Baba Vanga. Ori vrea sa devina interesant ca oricum prea multe idei nu raman dupa o interventie verbala sau scrisa a lui ori se incadreaza in campania PSD de denigrare a lui Iohannis in perspectiva alegerilor prezidentiale.

Zicem si noi ca nu ne doare gura, ca nici el nu are probe. Previziuni, ca se poarta.

Cu siguranta Mirel a citit despre Baba Vanga si a simtit ceva in moalele capului. Atunci s-a luminat cerul deasupra lui, a auzit o voce groasa care a vorbit intr-o limba necunoscuta, a simtit un fior pe sira spinarii si a avut o viziune. A doua zi s-a trezit vesel, a sunat un telefon si s-a apucat de previziuni despre Iohannis.

Atitudine de intelectual

Si-a lasat codita ca sa-l tina lumea mintea, a luat pozitia intelectualului, cu ochelarii  de citit in mana, s-a asezat pe scaunul de invitat permanent la Antena 3, un rand in spatele lui Ciuvica prezicatorul sef de la antene si a inceput mai ceva ca Nostradamus.

Este adevarat ca Baba Vanga a avut o viziune despre o nastere in Romania care va schimba lumea. Oare sa fie vorba de Mirel Curea ?

Oare despre Tariceanu cinci neveste ce viziuni are, pe cand urmatoarea nevasta ? Sau de Dragnea care a plecat cu nepoata la plaja, se mai intoarce ? Sau ce sa ne imaginam ca Mirel apare la Antena 3 singur, are oare probleme cu sotia ? Sau poate nu are sotie…si atunci… Ne va spune Mirel in urmatoarea interventie.

Lasă un răspuns