Mircea Badea in pregatiri pentru lupta cu „Motociclistul”

Mircea Badea in pregatiri pentru lupta cu „Motociclistul”.

Ciutacu spune ca porecla lui Badea este Tăranu’. Eu unul nu am inteles de unde vine porecla, de la comportament, de la minte sau de la amandoua ?

Mircea Badea este un personaj interesant, de care romanii aveau nevoie. Pe vremuri se faceau bancuri cu Bula, adica romanii traiau din bancuri. La petreceri, sindrofii, ceaiuri dansante se spuneau bancuri cu Bula.

Si cum Bula a murit acum 30 de ani, la Marea Incurcatura din decembrie ’89, romanii au inventat alt personaj, Badea adormitul sau Badea somnorosul sau Badea 5 secunde in ring sau Badea 2,5 secunde in pat.

Vorbind serios, Mircea Badea face parte din categoria celor care poarta cuvantul patronilor de care sunt platiti. Ce se va intampla cu Badea dupa Voiculescu ? 

Sunt atatea exemple de indivizi care-si spun ziaristi, care se muta de la o televiziune la alta, de la un patron la altul, adica de la un interes la altul. Badea vorbeste cu gura lui dar nu cu capul lui, vom trai si vom vedea.

Este mare pacat, valoarea lui de circar putea pusa in valoare la Circul de Stat sau la teatrul de comedie dar sa pupi toata ziua la Voiculescu, indiferent cati bani iti da este in spiritul dambovitean, Astia sunt in stare de orice. Asta este categoria din care se formeaza tradatorii de neam.

Comments are closed.