Margarete pentru PSD sau Dragnea de Teleorman

Printesa Gabriela Firea de DambovitaMargarete pentru PSD sau Dragnea de Teleorman. Romania se transforma rapid. Daca in urma cu 27 de ani comunismul lui Ceausescu impus de rusi era la putere, acum ne-am inventat noi o democratie originala.

Romanii au fost mereu altfel dar ceva nu le-a lipsit niciodata, pozitia aplecat inspre in fata.

Cine putea gandi ca Liviu Dragnea, presedintele fostului partid comunist se va infrati cu ce a mai ramas din Casa Regala a Romaniei ? Cine putea crede ca urmasa la tron a fostului rege Mihai se va imprieteni cu Liviu Dragnea ?

Desigur este o prietenie de conjunctura, este vorba de un nou statut al Casei Regale si de foarte multi bani. Nu era cazul acestei aliante. Printesa Ana de Bourbon-Parma fosta sotie a fostului Rege Mihai a fost respectata si iubita pentru modestia si simplitatea ei.

Nu a fost regina, nu a facut nimic pentru Romania dar a fost iubita de romani. Nici fostul Rege Mihai nu a facut mare lucru pentru Romania, spre deosebire de inaintasii lui care au facut Independenta si Unirea dar a fost un barbat demn si respectat. Cu siguranta EL nu ar fi facut vreo intelegere cu Liviu Dragnea. Dragnea vrea imagine, vrea sa fie perceput ca un lider modern, a vazut ca sunt la moda si foarte mediatizate evenimentele din familiile regale si s-a gandit ca daca acorda facilitati Casei Regale va intra in istorie.

Pana acum un lucru a dobandit, este asociat ca imagine cu urmasa la tron a fostului Rege Mihai. Din acest moment, Liviu Dragnea va fi invitat la toate sarbatorile importante ale Casei Regale. Parca il vad invitat in loja regala la Opera.

Comments are closed.