Liviu Nicolae Dragnea mai tare ca Nicolae Ceausescu

Liviu Nicolae Dragnea si Codrin StefanescuLiviu Nicolae Dragnea mai tare ca Nicolae Ceausescu.

Daca vrei sa traiesti in viitor ai nevoie de o perspectiva asupra evenimentelor care se vor intampla.

Daca vrei sa-ti construiesti un proiect pe termen lung este obligatoriu sa ai o perspectiva privind directia in care se indreapta Romania, programul de guvernare, politicile partidului.

Daca nu ai nici un program de viitor si nu iti doresti nimic, nu-ti ramane decat sa revezi programele Partidului Comunist Roman si cuvantarile lui Nicolae Ceausescu.

Si cum mai am multi ani de trait am zis hai sa vedem ce vrea PSD-ul cu noi. Si unde sa ma uit, altundeva decat pe site-ul partidului, adica pe http://www.psd.ro/. Si ce sa vezi, pe unde te uiti dai de fotografii cu Liviu Nicolae Dragnea. 

Intri in site si vezi la DESPRE poza lui Liviu Nicolae Dragnea, la VIZIUNE poza lui Liviu Nicolae Dragnea, la OAMENI poza lui Liviu Nicolae Dragnea, la MEDIA poza lui Liviu Nicolae Dragnea, la CONTACT poza lui Liviu Nicolae Dragnea si gata meniul.

Dai la OAMENI si afli ca Liviu Nicolae Dragnea este „…omul care, intr-un timp scurt, a dat PSD o directie clara si integrativa”. N-am prea inteles ce inseamna „directie integrativa” dar suntem toleranti cu inginerii.

Dragnea a comandat comunismul

Aflam ca Liviu Nicolae Dragnea este primul presedinte al PSD care a condamnat în mod oficial comunismul fiind si un sustinator al luptei anti-coruptie.

Aici cu lupta anti-coruptie combate bine, cunoaste, se vede ca stie subiectul. Si ca sa nu uit de ce am intrat pe site-ul PSD-ului am zis hai sa vedem ce se intampla, de ce afacere sa ma apuc si dau la EVENIMENTE. Si aflu ce a facut Liviu Nicolae Dragnea in 2016, adica ultimele evenimente postate. Am gresit zic, poate au setat ordonarea dupa data si merg inapoi in timp. Nici vorba, nici inainte nici inapoi, cantonati in 2016.

Nu am mai dat pe alt meniu, am inteles ca singura solutie este sa plec din tara. Am uitat sa va spun, ca la emisiunile TV gen „daca vreti sa revedeti”, daca vreti sa stiti directia in care merge Romania dati pe prima pagina si-l vedeti pe Codrin Stefanescu. Va era dor de el ?

Lasă un răspuns