Liviu Marian Pop un ex-ministru mereu pe Facebook

Evolutia indicatorilor PSD

Liviu Marian Pop este un politician spectaculos

Liviu Marian Pop un ex-ministru mereu pe Facebook. Stimati Cititori, am placerea sa va prezint realizarile PSD-ului postate pe pagina de socializare a ex-ministrului Liviu Marian Pop.

Aveti placuta ocazie de a va bucura de marile realizari. De asemenea, Dl. ex-ministru ne informeaza ca astazi, parintii Domniei Sale au primit pensia marita si El, ex-ministrul a citit in ochii lor multumire.

De curiozitate, am zis hai sa delaliez profilul unui ministru de fiecare zi, obisnuit, unul din cei care au pastorit invatamantul romanesc si o fac inca, au grija de viitorul copiilor nostri.

Liviu Marian Pop pe Facebook

Urmas in functie al lui Spiru Haret – astronom, matematician si ministru al educatiei, fondator al Observatorului Astronomic din Bucuresti, ex-ministrul nostru si-a asociat pe Facebook imaginea cu mari personalitati ale lumii : Albert Einstein, Immanuel Kant, Winston Churchill, Bob Marley, Sfintii Apostoli Petru si Pavel, Mihai Eminescu, Simona Halep, Arsenie Popacioc, Arthur Shopenhauer, Paulo Coelho, Sfintii Imparati Constantin si Elena, Regele Mihai Winston Churchill, Vladimir Putin, Francois Rochefoucauld, Preafericitul Parinte Daniel, Sfantul Ilie si multi oameni de seama.

Din pacate pentru el, putini romani cred ca Liviu Marian Pop este o personalitate pe care o va retine istoria. Fost sindicalist, a ajuns mare politician, de fapt o coada de topor pentru sefii partidului.

Oare a ajuns Ministrul Educatiei din greseala sau din eroare ? 

Lasă un răspuns