Liviu Dragnea este indragostit lulea de Irina Tanase

Dragnea se casatoreste cu Irina.Liviu Dragnea este indragostit lulea de Irina Tanase

Liviu a plecat in insulele Maldive cu Irina.

Si uite asa, am intrat in anul 2019, anul in care cei mai multi dintre noi am crezut ca Liviu Dragnea o infiaza pe Irina. Eroare, Codrin Stefanescu spune ca este anul in care o ia de nevasta. Gurile rele spun ca nunta trebuie facuta repede pana nu-i cad dintii lui tatae.

Operatiunea schimbarea nevestelor

Si chiar se insoara cu fetita ? Chiar daca este mai mica decat nora lui ? De ce nu ? Este cazul sa abandonam preceptele comuniste, traim in democratie doar, in capitalism, adica in societatea in care se poate orice. Aproape toti liderii pesedisti si-au schimbat nevestele. Femeile nu mai corespundeau, erau neconforme cu noile lor pozitii.

Incet, incet se contureaza profilul noilor conducatori. Dragnea a petrecut impreuna cu iubita si camarila PSD Revelionul 2019 la Castelul Foișor din Sinaia.

Informativ, Castelul Foisor, in momentul de fata aflat in proprietatea RAPPS are 43 de camere. Multi ani a fost locuit de familiile regale ale Romaniei. In Castelul Foisor au locuit Regele Carol I si Regina Elisabeta, Regele Ferdinand cu Regina Maria si Regele Carol al II – lea in perioada 1930-1940.

Operatiunea preluarea obiceiurilor regale

Acum, in noua democratie la castel avem un nou cuplu, de perspectiva, tatae si nepoata, o imperechere inedita ca varsta ca sex se poate discuta. Oare dorm in paturi separate ? Pe cand se vor muta la Castelul Peles ? Pe de alta parte, Veorica de Videle serveste masa cu Carmen de Videle la Palatul Regal din Bucuresti. Asta le este noua conditie, daca la Teleorman sau la Videle nu sunt palate, unde sa prospere si ele ?

Am sentimentul ca Romania este o tara de poveste in care totul este posibil, cu siguranta mai ceva ca in America. Parca am trai intr-un roman de Jules Verne. 

Ca barbat trebuie sa ai ceva special ca sa te faci iubit de o fatuca cu 30 de ani mai tanara ? Daca era Capitanul Nemo sau Contele de Monte Cristo era de inteles, personaje aparte dar sa fii Liviu de Teleorman, condamnat pentru ca ai furat bani de la gura copiilor …

Anul asta se pare ca vom avea doua nunti celebre, Liviut cu Irinuca si Mihaela Rădulescu cu Felix Baumgartner, celebrul parasutist austriac. Asta da barbat, este in stare sa sara din stratosfera pentru iubita lui.

Ce zici Irinuca, te bagi ? Numai sa ai grija ca Mihaela, umbla cu pistolul, ai vazut-o la Revolutie, femeie de femeie. Ce faci insa cu tatae, singura ta grija e sa nu-i cada dintii lui pana la nunta. 

In targ se povesteste ca Veorica de Videle are gene false, mese sau bureti de baie in par, botox in buze. De fapt si mersul ei teapan, parca de teama sa nu-i cada ceva umplutura de pe undeva, tradeaza o grija speciala pentru imagine. Senzatia este ca daca face o ocheada cu ochiul drept i se ridica piciorul stang. Romania si romanii ? Treaba lor, sa comenteze.

Lasă un răspuns