Klaus Iohannis si Gabriela Vranceanu Firea Pandele

Klaus Werner Iohannis si Gabriela Vranceanu Firea PandeleKlaus Iohannis si Gabriela Vranceanu Firea Pandele, o noua combinatie pe scena politicii romanesti.

Dupa succesul inregistrat la Summitul de la Bruxelles unde a fost un ALTFEL de presedinte, ALTFEL decat toti nu numai ALTFEL decat Traian Basescu, Klaus Iohannis  s-a prezentat la Ambasada Statelor Unite ale Americii din Bucuresti insotit fiind de frumoasa Gabriela Vranceanu Firea Pandele, primarele nostru general de Bucuresti.

Si a propos de Summit, media din Romania l-a criticat pentru pozitia fixa in care a reprezentat Romania.

Paparazzi de la Bruxelles au facut un clip in care apare presedintele nostru , ALTFEL decat toti in zona de fotografie, singur, se fixeaza in centrul zonei, isi lipeste talpile de podea si atat. Nu vorbeste cu nimeni, se termina cu fotografiile si pleaca tot singur, parea suparat, nu vorbeste cu nimeni. In primul moment am crezut ca il doare vreo masea sau si-a scos vreun dinte sau poate doamne fereste este constipat.

Am deschis site-ul prezidential, nimic despre incapacitatea presedintelui de a scoate vreo vorba, nimic. Poate este ragusit, o fi cantat la vreo nunta ceva. Alesul nostru tace ca mutu, nu are nimic de spus sau are capul gol, adica descoperit.

Mai sa fie, ceva tot are, inainte cu o zi, marti, inaintea sedinţei Consiliului European, liderii PPE s-au reunit la Bruxelles, pentru a intocmi programul de actiune pentru Summitul de a doua zi. Klaus Werner Iohannis, ioc, nu s-a dus, scaunul gol, in dreptul Romaniei, in loc de propuneri, bara, adica o liniuta mica. Mai sa vezi ca ceva tot are, ori e constipat ori are rosu in gat.

Dupa cum il cunosc, ALTFEL-ul nostru de presedinte nu prea merge la intalniri de lucru, el cu festivitatile, acolo unde se dau ceva diplome, se tine vreun discurs. Si uite asa alesul nostru s-a prezentat la manifestarile organizate cu ocazia implinirii a 240 de ani de la semnarea Declaratiei de Independenta de catre patrioţii americani, pe 4 iulie 1776.

Asta era, e rost de cuvantare, ceva muzica buna, bautura, ce mai, gata, nu-l mai doare gatul. A scos-o si pe Carmen in oras, ca saraca si-a facut rochie noua si trebuia aratata. Se pare ca n-a luat-o cu el in plimbarea de la Bruxelles, nu-i nimic e buna si o festivitate la o ambasada.

La festivitati au venit si primarii nostri Gabriela cu Pandele, e bine ca se aduna oamenii politici, mai vorbesc si ei unii cu altii, ii mai vede lumea. In culise se spune ca presedintele nostru pune de un nou guvern al LUI si Gabriela Firea ar deveni premier. Se poate. Facem ce facem ne ducem la vot degeaba ca tot PSD-ul iese. Am vazut si infratirea dintre Casa Regala si PSD, mai sa fie, nu ne mai facem bine.

Lasă un răspuns