Jocuri Dragnea – Tariceanu

Jocuri Dragnea – Tariceanu. In lumea politica nu exista prietenii. Dragnea a fost in partid cu Basescu, Tariceanu a fost premierul lui Basescu.  Au facut jocuri politice amandoi, acum ajunsi la varsta a treia cu partenere tinere nu construiesc nimic. Sunt pe pozitii defensive, singura preocupare sa nu ajunga in puscarie. Pentru asta ar risca orice inclusiv viitorul romanilor.

Jocurile puterii

Tariceanu este la mana lui Dragnea, Dragnea este la mana lui Tariceanu. La Senat exista o solicitare de efectuare a urmăririi penale pentru infracţiunea de luare de mită presupus a fi săvârşită de preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Cererea a fost formulată de Parchetul General la sesizarea DNA si este la Senat de o jumatate de an. Oare Dragnea va dispune senatorilor sa-i dea drumul ? De ce il tine in joc de glezne ? Sunt 800.000 de dolari care ar fi ajuns la Tariceanu.

Pe de alta parte Tariceanu prin ministrul numit de ALDE, Tudorel Toader ar putea da drumul la o OUG ca sa-l scape pe Dragnea de puscarie. Nu o face. Asteapta ca Dragnea sa-l accepte candidatul aliantei PSD-ALDE la functia de presedinte, are nevoie de garantii. Pe de alta parte Dragnea este legat, pesedistii nu concep sa nu aiba candidat.

Comments are closed.