Homosexualii ghinionul lui Klaus Iohannis

Romanii se invart in jurul soarelulHomosexualii ghinionul lui Klaus Iohannis. Face ce face si nicicum nu-i iese bine.

Dupa tragedia din Orlando, Klaus Iohannis a simtit nevoia sa transmita condoleante urmasilor victimelor.

Foarte bine a facut dar in comunicat a uitat sa precizeze ca atacul s-a desfasurat asupra comunitatii LGBT din care victimele faceau parte. Presedintele s-a ferit sa vorbeasca despre homosexuali (gay) sau lesbiene.

In mod normal o functie publica exprima punctul de vedere al institutiei din care face parte si nu o parere personala, adica pe persoana fizica. Si cum Romania in calitate de stat membru al Uniunii Europene trebuie sa aiba o pozitie deschisa fata de aceasta comunitate, comunicatul presedentiei a fost taxat ca atare de catre participantii la Marsul Diversitatii desfasurat in Bucuresti.

Asta e, Klaus trebuie sa te conformezi, este adevarat ca romanii au o pozitie diferita fata de aceasta comunitate fiind in marea majoritate impotriva ei dar daca te-ai inscris la cerere si de buna voie intr-un club trebuie sa joci dupa regulile lui.

Inalti oficiali au participat la marsul desfasurat in capitala pe Soseaua Kiseleff : Michael Roth – Ministrul de Stat German pentru Afaceri Europene, Carla Delgado – prima persoana transsexuală aleasă ca parlamentar în Spania, Paul Brummell – ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Dean Thompson – adjunctul șefului misiunii Statelor Unite ale Americii la București, Violeta Alexandu – ministrul pentru dialog social.

Lasă un răspuns