Hai cu Autostrada Unirii in CSAT

Hai cu Autostrada Unirii in CSAT.

La prima vedere putem vorbi de „minte de femeie” o expresie care a facut cariera in vechime. Acum nu mai este cazul, femeile sunt egale cu barbatii la munca, determinare, inteligenta.

Numai Veorica baga totul in CSAT. Si totusi ea a fost aleasa de Dragnea pentru nivelul ei de inteligenta.

La PSD daca nu ai minte sa rezolvi o problema faci o comisie, trimiti corpul de control sau expediezi problema in CSAT.

E clar, Dancila e din alt secol, nici pesedistii nu o mai suporta mai putin Orlando discoteca si Mihaita antropologul. Cei doi sunt ca in bancurile cu militieni de pe vremuri, unul cu scrisul, altul cu cititul, adica Orlando cu taiatul si Mihaita cu umbrela.

Apreciez cavalerismul dar pana la un punct. Sa umbli cu umbrela dupa Veorica sa nu o bata ploaia sa nu cumva sa se maneze ca vita de vie este sub demnitatea unui ministru al apararii. Doamne fereste de un razboi sa ia Mihaita decizii. Sunt din ce in ce mai putini cei care au ramas cu Dancila.

Ma mut cu cortul pe autostrada

Prezenta ei in fruntea celui mai mare partid din Romania este o ofensa adusa inteligentei romanilor. Romania a avut putini politicieni care s-au remarcat intern sau international, mare noroc am avut cu Casa Regala cea care a facut Independenta si Marea Unire.

Va aduceti aminte de Dan Sova cel care a spus despre autostrada Comarnic-Brasov „O începem si o terminam pana în 2016, chit ca ma mut pe ea. Ma mut cu cortul pe autostrada și tot o termin”.

S-a mutat adevarat dar la puscarie. Va aduceti aminte de Victor Ponta care s-a angajat sa nu mai candideze in 2016 daca nu se termina autostrada Comarnic-Brașov ?

Si Ardealul a pus umarul la „propasirea transportului”

Sau poate de ardeleanul Ioan Rus, cel care intr-o zi de mai a anului 2015 a spus ca va implementa Master Planul de transport pana in 2020. Aiureli, acum Dancila muta autostrazile in CSAT.

Ei, adica pesedistii sunt responsabili cu furatul.

Si totusi Romania are conducatorii pe care ii merita, cu alte cuvinte romani iesiti la vot.

Comments are closed.