Fifor zice ca una a vrut sa spuna si alta a iesit

StalinFifor zice ca una a vrut sa spuna si alta a iesit.

Nu trebuie sa ne miram, este din categoria „imunoglobina”. El a spus bine dar noi am inteles gresit, adica el este destept si noi suntem prosti. Concluzia mea este ca vorbeste gura fara el, nu l-a obligat nimeni sa vorbeasca de Deveselu sau de armata romana.

Pacat, Fifor parea singurul ministru mai citit din guvernul asta minune. Intre timp au mai aparut si Petrica Daea de la agricultura, Gratiela Leocadia Gavrilescu de la mediu, George Ivascu de la cultura, Valentin Popa de la educatie, cu declaratii care au facut deliciul internetului.

Il asteptam si pe ministrul de la economie cu noi perle. Nu putem discuta de un program guvernamental, de lucruri serioase atata timp cat guvernantii au probleme cu exprimarea corecta, nu mai vorbim de confuzii.

De fapt Fifor nu a confundat rachetele, pentru el probabil ca toate rachetele sunt balistice, atat stie. Omul putea sa provoace un razboi, nu l-a obligat nimeni sa vorbeasca despre rachete. La Antena 3 putea sa discute despre vreme, ca oricum in zona asta prognozele sunt invalidate in multe situatii si afirmatiile nu pot alimenta teoriile lui Putin despre pericolul pe care-l reprezinta Deveselu.

Fifor a iesit ulterior si ne-a atentionat ca noi am pus virgula unde nu trebuie. Si a mai iesit o data si a spus ca declaratiile unor oficiali din ambasadele straine sunt simpatice.

Fifor daca era destept iesea a doua zi dupa prostiile declarate la Antena 3 si isi cerea scuze, nu sa ne faca prosti ca nu am pus virgula unde trebuia sau sa jigneasca nemeritat oficialitati straine. Ce sa declare Ambasada Rusiei ?

Comments are closed.