E groasa Dragnea, s-a intarit soricul in PSD

Codrin Stefanescu inaintea deciziei privind demiterea guvernului Mihai TudoseE groasa Dragnea, s-a intarit soricul in PSD.

Luni 15 ianuarie 2018 Liviu Nicolae Dragnea va taia porcul in CEx-ul PSD. Astazi toata lumea se intreaba ce se va intampla maine, cine va castiga.

Oricum o iei Dragnea a pierdut. Daca in urma cu doua saptamani era un lider legendar acum nu mai este.

E greu cu porcul.

S-a intarit soricul. In politica daca incepi sa pierzi nu te mai opresti din cadere. Nastase a fost lider, nu mai este, Geoana la fel, Ponta era adulat pe un stadion de 80,000 de psd-isti, acum nu mai umple un WC public cu sustinatori.

Singurul sustinator al lui Dragnea va ramane Codrin Stefanescu, cel care si in chiloti va il va sustine. Si Codrin va ramane alaturi de el nu pentru ca este un personaj fidel de felul lui ci pentru ca nu-l va mai lua nimeni dupa ce a mai lins la Vadim, la Voiculescu si acum la Dragnea.

Sa speram ca lumea se va mai schimba si aceasta specie o sa dispara din politica. Asteptam sa vedem ce se va intampla, scenarii posibile pentru CEx-ul de maine sunt : isi da Tudose demisia, isi da Dragnea demisia, com avea motiune de cenzura, Carmen Dan va fi demisa sau isi va da demisia, urmeaza alegeri. Greu de spus.

Un lucru este sigur, Dragnea este in pierdere de viteza, vin vremuri grele, justitia este pe urmele lui, masurile economice se vor vedea in buzunarul populatiei. Au trecut acele vremuri cand taia porcul si-i manca soricul cu cine voia el.

Comments are closed.