Dupa Fifor aparatele de zbor MIG 21-Lancer sunt perfecte

Avion Airbus a380Aparatele de zbor sunt în perfecta stare de functionare

Dupa Fifor aparatele de zbor MIG 21-Lancer sunt perfecte. Mihai Fifor, Ministrul Apararii a declarat dupa prabusirea unui MIG 21 Lancer in cadrul mitingului aviatic anual de la Baza Aeriana Borcea, ca prioritara este starea pilotului si ca aparatele de zbor ale fortelor aeriene romane sunt în perfecta stare de functionare. 
Locotenent-comandorul Florin Rotaru a decedat în tragedia aviatica de sambata la varsta de 36 de ani. Florin Rotaru era pilot-sef în cadrul Escadrilei 861 Aviatie Lupta a Bazei 86 Aeriana Fetești. Era casatorit si avea doi copii. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca în pace.

De Mihai Fifor ce sa spunem, nu stie saracul ce vorbeste. In decursul timpului au picat 24 de avioane de lupta MIG. S-au constituit tot atatea comisii de ancheta care au cercetat cazurile, si ?

Concluzia este pe cea care a dat-o ministrul Fifor, ca aparatele de zbor sunt în perfecta stare de functionare. Pai atunci de ce pica atatea ?

Acele comisii care au tras concluziile si au propus continuarea zborurilor sunt constituite din imbecili sau politicul si-a bagat coada si s-au impus o concluzie si o decizie finala. Avioanele sunt rusesti si modernizate de israelieni si trebuie sa ramana in dotarea armatei.

Daca erau romanesti erau „fiare vechi”, vorba lui Petre Roman.

Si totusi cam multe au picat ca urmatoarea comisie sa propune continuarea zborurilor avioanelor rusesti MIG 21 modernizate Lancer cu israelienii, cam foarte multe, mai exact 24 si toate au picat in conditii de pace, in zboruri de antrenament de cercetare meteo sau in mitinguri aviatice. Bine ca nu au fost conditii de razboi.

O parte din aparatele de zbor MIG Lancer care s-au prabusit

12 iunie 2017 – Un aparat de zbor MiG-21 Lancer din cadrul Flotilei 86 a Fortelor Aeriene Romane s-a prabusit la aproximativ 8 km de capatul de sud al pistei Aeroportului International Mihail Kogalniceanu. Avionul efectua un zbor de antrenament.
1 noiembrie 2010 – Un aparat de zbor MiG-21 Lancer s-a prabusit langa baza militara de la Campia Turzii. Cei doi piloti si-au pierdut viata. Aeronava executa o misiune de cercetare meteo în vederea pregatirii unor zboruri de instructie.
14 august 2007- Rezervorul suplimentar al unui avion MiG-21 Lancer, al Bazei 95 Aeriene Bacau, a cazut pe o pajiste din satul Chitii, aflat la granita judetului Neamt cu judetul Vaslui. Avionul se afla într-o misiune de cercetare meteorologica.
22 noiembrie 2006 – Un avion MiG-21 Lancer s-a prabusit in apropierea unui depozit din comuna aradeana Beliu. Avionul apartinea Bazei 71 Aeriane din Campia Turzii si efectua un zbor de instructie. Pilotul a decedat.
8 martie 2005 – Un aparat de tipul MiG-21 Lancer, care apartinea bazei militare de la Fetesti si efectua o misiune de antrenament, in Braila, langa Însuratei. Ca urmare a pierderii stabilitatii aerodinamice, avionul s-a angajat în vrie, evolutie care nu poate fi controlata in cazul avioanelor MiG-21 Lancer.
26 august 2004 – Doua aeronave MiG-21 Lancer de simpla comanda, apartinand Bazei 71 Aeriene de la Campia Turzii, care decolasera de pe baza militara Luna, s-au ciocnit în timpul desfasurarii unui zbor de antrenament.

Dupa Ministrul Apararii, Mihai Fifor, Fortele Navale Romane vor fi dotate cu trei submarine

Este ca in declaratia aia cu autostrada Comarnic – Brasov, cu Sova care a spus ca se muta la cort daca nu se finalizeaza. Acum Sova s-a mutat in alta parte.

Oare Mihai Fifor unde se va muta, pe programul de guvernare sunt probleme cu banii de pensii si Fifor cumpara submarine. Ulterior si-a nuantat declaratia si a afirmat ca declaratia lui are in vedere dotarea pe termen lung, adica ? Pe cate sute de ani de acum inainte ?

Lasă un răspuns