Dupa ce a scos Romania din noroaie, Vasilica inaugureaza Arcul de Triumf

Dancila pe bicicleta

Dupa ce a scos Romania din noroaie, Vasilica inaugureaza Arcul de Triumf .

Bineinteles este o gluma, de fapt doua si cea cu noroiul si cea cu Arcul de Triumf dar cand vorbim de Viorica e greu sa fii serios.

„… am scos tara din noroaie, ca sa ma exprim mai plastic” a declarat Viorica

Chestiunea in cauza este ca ea chiar crede ca a scos tara din noroaie. Nu vad ce este plastic in exprimare la Vasilica dar sa ne fie cu iertare ca noi nu vedem ce vede ea.   

„Era noapte si ploaia cadea marunta pe stradele nepavate, strâmte si noroioase ce trec prin noianul de case mici si rau zidite din care consista partea cea mare a capitalei României, si prin baltile de noroi ce împroscau pe cutezatorul ce se încredea perfidelor unde treceau niste ciubote mari carora nu le-ar fi pasat nici de potop, cu atât mai vârtos ca aveau turetci care îngropau în ele pantalonii individului continut îndata ce timpul devenea problematic” scria Eminescu in Sarmanul Dionis.

Asta e, Vasilica a citit Sarmanul Dionis si a retinut cuvantul noroi folosit de Eminescu. Foloseste asocierea cu  poetul nepereche al neamului romanesc, Eminescu si Vasilica.

E drept ca si Vasilica este premierul nepereche al neamului nostru, ca una ca ea nu mai gasim, adica o femeie in aceasta functie. Crede cineva ca Vasilica a scos tara din noroaie ?  A scos-o asa cum a inaugurat si Arcul de Triumf. Electoratul ei se imparte in doua categorii, unii care cred si altii care se fac si aplauda orice, precum acest Fifor Deveselu.

Lasă un răspuns