Decizie incredibila la Cotroceni

Sarma ghimpata la CotroceniDecizie incredibila la Cotroceni.
Este mesajul afisat pe Romania TV in dimineata zilei de 24 decembrie 2012.
Desigur asteptam informatia.
Apar imagini cu Traian Basescu la Predeal pe partie, am zis ca asta este stirea, fals, stirea era alta, la Controceni se monteaza sarma ghimpata.
In transmisiune directa Bogdan Chirieac condamna instalarea sarmei ghimpate „… pe Palatul Cotroceni…” si pentru a fi mai convingator pune replica specifica „…despre ce vorbim…” si uite asa Bogdanelul cel analist politic aduce in discutie Palatul Buckingham care nu este dotat cu sarma ghimpata.
Si uite tot asa din vorba in vorba se ajunge la conflictul Ponta II – Basescu II si cum nu poate Basescu II sa monteze „…sarma ghimpata pe Palatul Cotroceni…” fara acordul lui Ponta II, pentru ca Ponta II va taia bugetul lui Basescu II.
Desigur nu stim cat de adevarata este stirea cu sarma ghimpata dar stim ca Romania TV se OTV-izeaza.
Mai nou pun cate un titlu in avans cu o stirea tentanta pentru pensionari si pensionare, oamenii isi intrerup activitatile casnice, fasolea fierbe pe soba nesupravegheata, cafeaua da in foc pentru ca urmeaza stirea.
Romania TV pregateste corespondentii, Bogdanel Chirieac se spala pe dinti, isi pregateste discursul, aduce in discutie o personalitate sau o institutie importanta din lume ca sa fie mai convingator, pensionarii se mira de cate stie Bogdanel Chirieac, care incheie cu expresia devenita celebra „… despre ce vorbim…”


De fapt se prezinta un zvon pe care se construieste o discutie la care participa cei sculati din somn, adica un Striblea, o repatriata din state pe nume Corina si mai e o tanti pe acolo pe care nu retin cum o cheama, e tanti care sta mereau in dreapta ecranului si o critica mereu pe Elena Udrea.
Astea sunt emisiunile de la OTV, pardon Romania TV.
Stimati cititori, promitem sa revenim cu informatia imediat ce vom primi raspuns la cerearea noastra de clariifcare adresata Administratiei Prezidentiale.
Pana atunci va rugam sa retineti si sa va imaginati Palatul Cotroceni acoperit cu sarma ghimpata, Basescu II captiv in interior, Striblea cu Corina comenteaza din Studio, Bogdanel prin telefon, corespondentul Romania TV de la poarta palatului in jurul caruia Ioan Ghise a facut sant manifestant impotriva Guvernatorului pe numele de scena Basescu II.
Ultima informatie este ca pe acest subiect a fost sesizata Curtea Constitutionala a Romaniei, care, prin Doamna Aspazia a informat Comisia de la Venetia.
Pe surse se primeste informatia ca Monica Macovei intervine la Parlamentul European in sprijinul lui Basescu II, asa ca deseara il vom vedea invitat la Romania TV pe europarlamentarul Catalin Ivan care va condamna atitudinea Monicai Macovei si va adresa un protest Doamnei Vivienne Redding, comisar european pentru justitie.
Catalin Ivan isi va exprima speranta ca Doamna Vivienne Redding, comisar european pentru justitie are si alte haine si va binevoi sa nu se mai imbrace in portocaliu.
Vom reveni.

Lasă un răspuns