De la sanii Andreei Antonescu la chilotii Andreei Balan

 

Monica Tatoiu punk

De la sanii Andreei Antonescu la chilotii Andreei Balan. La balamuc, birjar! La balamuc!. Evenimentele din media romaneasca definesc viata de zi cu zi a cetateanului.

In Romania foarte putin citesc, marea majoritate se uita. Cand privesti un articol despre sanii noi de plastic ai Andreei Antonescu nu poti spune ca citesti, privesti la ceva si iti imaginezi cum arata goala.

A mai pozat goala in Playboy dar atunci era bio, acum sanii sunt ca merele de la supermarket, cele ceruite care nu se strica niciodata. Sunt garantati pe viata, asta daca nu strange vreun apucat mai tare de ei.

Este foarte bine ca Andreea se ingrijeste, este foarte important ca o femeie sa arate bine, pentru sufletul ei si al partenerului. Cosmetizarea corpului si procedurile de frumusete tin de intimitatea unei persoane. Foarte frumos din partea ei atata timp cat nu-si expune noua imagine ostentativ in spatiu public pentru reclama. Si nu o face dar apare cate un parat de „ziarist” care ii face o poza pe baza careia porneste un articol, in Romania mai citit decat noile aventuri ale lui Dragnea la DNA. 

De unde am plecat ? Am deschis internetul si am data de sanii cei noi ai Andreei Antonescu si de o poza cu Andreea Balan pe plaja cum isi scoate chilotii din fund de se mai ghicesc in zona si alte accesorii intime. Ce sa zic, mai intra nisip pe la chiloti si nu e confortabil sa te manance la pasarica sau la fundulet boabele de siliciu din nisip.

Si atunci ce faci, te tragi de chiloti sa iasa acele particule care au accesat neautorizat intimitatile. Foarte natural daca o faci ca trebuie dar daca o faci stiind ca e un ziarist pe aproape care se va promova cu un articol spectaculos de cancan si te va resuscita si pe tine in ochii fanilor nu-i frumos.

Nu-i nimic, ne uitam la altceva si schimb site-ul, ei bravo, dau de Bianca Dragusanu la plaja si de o poveste a ziaristului care ne spune ca a batut vantul si am vazut si ce nu trebuia. Si mai aflam ca Bianca a innebunit statiunea cu un costum verde fluorescent.

Textul de mai sus nu era interesant daca informatiile relatate apareau in media specializata, de cancan. Problema este ca vrei o informatie serioasa despre vremurile in care traiesti, vrei o perspectiva, ce faci cu banii, cu firmele, cum iti faci bugetul, de unde sa mai iei bani pentru o afacere, cu cat iti creste venitul nu pensia, ca pensia creste asta stim, vrei sa-ti faci socoteala daca anul asta mai poti repara acoperisul casei sau daca banii iti mai ajung pentru medicamente ca sa treci si iarna asta.

Si daca vrei informatiile de mai sus cauti presa asa zis serioasa si ce sa vezi, dai de sanii, fundul sau de chilotii fetelor. Si ca sa nu se supere fetele, ca n-au nici o vina, dai si de Videanu jucand table cu fostul socru al lui Basescu, in chiloti, pe plaja, asta ca sa vada ”boborul” cum se distreaza miliardarii care au supt sangele cetatenilor.

Asta e Romania. D_vs ce mai cititi sau la ce va mai uitati ? Eu ma las pagubas, ma duc la pescuit, poate prind ceva pet-uri sa-mi fac un gard original.

P.S. In articol am postat o fotografie cu Monica Tatoiu, un personaj prezent aprape zilnic in peisajul media. O Doamna respectabila cu o foarte mare experienta in zona de afaceri. Romania sufera de oameni pregatiti in zona de management, Monica Tatoiu ar putea fi un foarte bun instructor la un curs de pregatire in domeniu. A aparut cu o imagine interesanta, foarte bine, nu m-ar deranja daca ar vorbi despre economia de piata intr-un mediu organizat chiar cu aceasta freza.

De ce a ales sa se faca remarcata in acest mod ? Simplu, pentru ca patrunde mai lejer in amintirea poporului cu closet in curte, adica la majoritari. Oare de ce intram mai usor, din fericire pe termen scurt, in memoria neamului cu sani de plastic, chilotei, halate batute de vant si freze punk ? De asta pentru ca la atat ne duce mintea.

Comments are closed.