Dăncilă: Mă angajez că vom face o autostradă cap-coadă

Dăncilă: Mă angajez că vom face o autostradă cap-coadăDăncilă: Mă angajez că vom face o autostradă cap-coadă.

Tot PSD-ul a facut si  Autostrada Transilvania Bechtel, probabil cu cel mai scump km de autostrada din lume, fara cap si fara coada. Opera a lui Adrian Nastase, au pierdut si contractul cu firma Bechtel, zic ei.

La investire in ianuarie 2018 Premierul Dancila a promis ca va face „de la 350 km de autostrada”. Nu s-a tinut de cuvant, acum promite ca va face una cap-coada, sa o credem ? PSD-ul este la guvernare de 7 ani, din 2012 si in acest domeniu a facut numai carpeli.

Dezastrul din PSD continua

Nici acum dupa dezastrul din 26 mai 2019 nu a inteles nimic, in continuare se emit Ordonante de Urgenta in beneficiul baronilor si alesilor locali. Voturile pe care le mai obtin sunt numai pe minciuni si promisiuni, sunt de la oameni mai putin instruiti. PSD-ul nu mai are un electorat, nu mai are militanti.

Este un partid care se va cantona in jurul lui 10 %. Pierde electorat in fiecare an, nu creste nimic in jurul lui, nu dezvolta nimic, chiar si cei care au primit salarii marite nu mai voteaza cu ei.

Noua stanga

In PSD se naste ceva nou, nu stiu cum sa-i spun, curent, craca, doctrina, aripa, aripioara. Codrin Stefanescu si Liviu Plesoianu sunt fruntea acestei razmerite. Pe de alta parte baronii se impart, Stanescu, Oprisan, Badalau au opinii diferite, e groasa treaba, e vorba de bani multi. PSD-ul va primi de la stat in 2019 47 de milioane de euro, mai mult decat Partidul Socialistilor Europeni care primeste 16 milioane de euro.

Si sa remarcam o zi istorica, sambata 29 iunie 2019 Doamna Vasilica Viorica Dancila a fost aleasa noul presedinte al PSD cu 2828 de voturi. Prima femeie presedinte PSD, prima… prima… prima…

Comments are closed.