Dancila isi cauta de lucru

Dancila isi cauta de lucru 

De ce nu seamana Vasilica Viorica Dancila cu Simona Halep ?

Simona este o fata desteapta, muncitoare si foarte ambitioasa. Te uiti la meciurile ei si constati ca indiferent de rezultat, chiar daca are o zi mai proasta nu cedeaza, joaca pana la ultima minge.

Dancila in schimb, prezidentiala PSD-ului a abandonat lupta, deja vorbeste despre noul loc de munca : ” Eu am muncit 24 de ore din 24. Nu am avut timp sa ma gandesc la un nou loc de munca ” sau „Legat de locul de munca. Sa stiti ca eu nu am avut timp ca domnul presedinte sa ma gandesc la locul de munca sau unde ma intorc. Eu am muncit 24 de ore din 24, şi 7 zile din 7”, a declarat Dancila la o conferinta de presa la mitingul electoral de la Timisoara.

Viorica si valorile PSD-ului

Pai Viorico daca nici tu nu crezi in sansele tale mai bine ai abandona, demoralizezi partidul. Chiar trebuia sa spui prostiile astea ? Ce sperante le dai celor multi din PSD care cu siguranta, mare parte din ei sunt oameni cinstiti care cred in valorile sociale, spera la un presedinte al lor.

Ei muncesc la campanie pentru candidatul lor si tu vorbesti de viitorul tau loc de munca. Pai nu meriti sa ajungi la cules de capsuni in vest ? Viorico esti o mare dezamagire si pentru oamenii din PSD.

Cine crede ca ai muncit non stop, zi noapte sapte zile pe saptamana ? Cu siguranta nu ai muncit atat pentru ca nu aveai cum. Ma uit si vad ca la Timisoara te-au asteptat cu pietre si ai fost aclamata in principal cu apelativele analfabeta sau mincinoasa

Orice om ii este frica

Afirmatii din ciclul ” …orice om ii este frica”. „Sunt destule locuri unde pot să dovedesc că pot face performanţă” mai spune Dancila semanand neincredere in sperantele pesedistilor de a avea un candidat cu sanse la prezidentiale.

Cu alte cuvinte, Viorica isi cauta un loc de munca, aviz amatorilor, sper sa nu o vedem consul pe undeva vorbind cu mainile.

Dancila isi cauta de lucru

 

Comments are closed.