Corina Dragotescu a castigat la Loteria Valizelor

Dragotescu Corina ziaristCorina Dragotescu a castigat la Loteria Valizelor. A a declarat ca pleaca definitiv in Statele Unite.
Acolo va lucra la postul de televiziune Ghita_Ponta_TV unde isi va da cu parerea despre Traian Basescu si Elena Udrea.
Americanii sunt foarte interesati de coabitarea Basescu – Ponta si au considerat ca e bine sa o aduca in America pe Corina Dragotescu.
Este o ziarista foarte cunoscuta in Romania si ei, americanii nu au asa ceva, adica ziaristi care stau pe scaun si comenteaza ce vad, adica isi dau cu parerea.
Daca apare Elena Udrea cu o geanta, gata e de 50.000 de euro, daca apare cu o pereche de pantofi, gata sunt de 10.000 euro.
Este incredibil cum Corina Dragotescu apreciaza atat de corect preturile accesoriilor doamnei Elena Udrea.
Informatiile sunt corecte, ele find confirmate din trei surse.
Bogdan Chirieac in calitate de comentator de politica externa, Daniel Barbu in perspectiva numirii ca ministru al culturii si mai e o tanti pe care mereu uit cum o cheama.
Americanii vor sa o aduca si pe ea, adica pe tanti pe post de backing-vocal al Corinei.
O pereche minunata cu doua tanti care stau la gard si comenteaza, imagine idilica a neamului romanesc, traditie pe care americanii o vor asimilata.
Imaginea este fabuloasa, cum stau ele pe scaunele alea inalte si cum comenteaza ele geanta Elenei Udrea, sa recunoastem, americanii sunt tristi, nu se pricep la comentarii.
Americanii s-au saturat de Larry King si de Oprah Winfrey, doua personaje care vin la emisiunile lor cu prea multe idei, de alegatorul american nu mai intelege nimic.
La noi Corina si cu tanti din dreapta vorbesc pe limba alegatorilor, acompaniate de omniprezentul Bogdan Chirieac, marele ziarist de politica externa, el fiind cel care prin relatiile internationale reuseste sa transmita publicului informatii de larg interes, precum fabricantul gentilor Elenei Udrea.
Nu ratati episodul urmator in care vom povesti cum s-a intors Corina Dragotescu din America.

Imediat vom prezenta informatii in premiera despre meniul de revelion al Presedintelui Traian Basescu.

Corina Dragotescu a castigat la Loteria Valizelor

Lasă un răspuns