Category: Caricaturi

Mircea Badea in pregatiri pentru lupta cu „Motociclistul”

Mircea Badea in pregatiri pentru lupta cu "Motociclistul". Ciutacu spune ca porecla lui Badea este Tăranu'. Eu unul nu am inteles de unde vine porecla, de la comportament, de la minte sau de la amandoua ? Mircea Badea este un personaj interesant, de care romanii aveau nevoie. Pe vremuri se faceau bancuri cu Bula, adica romanii traiau din bancuri. La petreceri, sindrofii, ceaiuri dansante se spuneau Citeste mai departe [...]

Dragnea la Casa Regala sau cine se aseamana se aduna

Alteta Sa Regala PSD-ista, baron de Alexandria Liviu Dragnea a fost invitat de Casa Regala la Palatul Elisabeta pentru a discuta viitorul Romaniei.
Este bine ca in Romania se produce reconcilierea intre fostii comunisti si urmasii Casei Regale.
Desigur este un pas inainte dupa ce Nea Nelu Iliescu l-a alergat pe Mihai, fostul rege al Romaniei pe autostrada Bucuresti - Pitesti. Lu' Saracu' Citeste mai departe [...]

Gabriela Firea la deschiderea Campionatului European de footbal din Franta


Dupa castigarea scrutinului in Bucuresti, ambitioasa cum o stim, Gabriela a participat la deschiderea Campionatului European de fotbal din Franta.
Tinutele fetelor care s-au manifestat la festivitatea de deschidere au fost inspirate de garderoba primarului General de Bucuresti, Gabriela Vranceanu Firea Pandele.
Vorbind despre Gabriela imi aduc aminte de preotul luteran Schattner Eginald care spunea Citeste mai departe [...]

Tata bea foarte mult şi ne batea. Primul baiat pe care l-am iubit m-a parasit pentru ca eram saraca

„N-as putea sa am aceleasi cuvinte de lauda pentru tata.
Avea mari probleme cu bautura si, normal, cu serviciul. Mama, dupa ce ca le avea pe ale ei pe cap, trebuia sa mai bata si pe la tot felul de usi sa-i gaseasca din nou de lucru, dupa ce el isi pierdea slujba.
La un moment dat nu mai avea unde sa se duca, pentru ca-l stia toata lumea ca pe un cal breaz. Bea foarte mult si ne batea si pe noi, Citeste mai departe [...]

Ciorbea impreuna cu Iohannis in tribuna la parada de 1 Decembrie 1918

De felul meu sunt un sentimental, un roman iubitor de evenimentele cu semnificatii romanesti.
Am asteptat cu bucurie parada ocazionata de sarbatoarea Unirii in data de 1 Decembrie. Am ascultat discursul presedintelui Iohannis transmis de la Cotroceni la ora 10.
Apreciez intotdeauna discursul, nu stiu cine il scrie, este actual si romanesc, nu  aceeasi apreciere o am fata de actiunile, mai mult inactiuni Citeste mai departe [...]

Sportivul Ponta a plecat la Baku

Participarea sportivilor romani la Jocurile Europene de la Baku reprezinta cel mai important eveniment sportiv pentru noi in anul 2015.
Si asta cu atat mai mult cu cat din delegatie face parte si premierul Romaniei Victor Viorel Ponta. Participant la competitia de baschet, Victor ocupa toate cele cinci posturi.
Desi accidentat la ceva ligamente, Victor Viorel Ponta isi risca sanatatea pentru imaginea Citeste mai departe [...]

Ponta este pe cale sa refaca USL-ul la Jilava

Victor Viorel Ponta nu cedeaza. Ambitios dupa cum il stim suntem convinsi ca nu se va lasa pana nu va reface USL-ul la Jilava.
Baronii trebuie sa-i multumeasca, unii au ajuns deja, o parte sunt pe drum, altii urmeaza. Cu siguranta daca Ponta era mai cuminte nu ar fi avut curaj sa bage mana pana la cot.
Au crezut ca Ponta daca va ajunge Dumnezeu ii va apara de DNA. Au picat pe rand, Nicusor Constantinescu, Citeste mai departe [...]

Ce iese cand se cearta doua femei

A reinceput nebunia.
O instanta o declara nevinovata pe Mariana Rarinca intr-un caz de santaj la adresa Liviei Stanciu, presedintele ICCJ.
Tariceanu cere presedintelui demiterea Codrutei Kovesi si Liviei Stanciu. Klaus Iohannis raspunde ca nu-i treaba lui. Basescu acuza puterea ca de fapt Tariceanu&Ponta vor demisia celor doua ca sa-si puna in aceste posturi cheie oamenii lor.
Codruta Kovesi Citeste mai departe [...]