Badea si Oreste material didactic in campania de promovare a prieteniei

Miting cu Mircea BadeaBadea si Oreste material didactic in campania de promovare a prieteniei

Badea si Oreste se cearta ca la usa cortului. Se poarta galceava la vedetele din Romania, toate au avut de castigat, se cearta, fac rating, adica fac bani.
Romanul nu alege caracterul, profesionalismul, alege scandalul si punga de faina. Acesta este si motivul pentru care un Calimente va lua 98 % din voturi in fata lui Plesu. Cine-i Plesu ? Un neica nimeni. Cine-i Calimente ? O vedeta TV.
Asta este, traim in tara lui Calimente, a lui Plagiatoru’, a lui Repetentu” in politica, a lui Bahmuteanu si Prigoana, Bianca Dragusanu si Cristea, Pepe si Oana in lumea vedetelor cu specific romanesc..

Si cearta celor doi prieteni, Oreste si Badea, le va aduce rating si implicit castiguri financiare.
In viata fiecare cu ce poate, ce poatea Badea ? Scandal, saracu’ a ramas blocat in coorul lui Voiculescu, nu poate altceva.


Ar putea scrie carti pentru copii, ar putea pleca in expeditii, eventual in Africa sau pe partea nevazuta a lunii, s-ar putea face medic dar nu ca Ciuvica, s-ar putea apuca de chimie poate ajunge academician.
El nu si nu, matzu gaia cu trancaneala, pe Basescu in principal, ca de, ce scoti din coorul lui Voiculescu tot a Basescu suna.
S-au umplut televiziunile de alde Badea sau popa Gadea. Plesu, Liiceanu nu mai au loc, daca nu dau pungi sau daca nu injura nu se uita nimeni la ei si atunci cine sa-i promoveze ? Poate Televiziunea Romana care traieste din bani publici.
Hai ma, vorba lui Patraru, pai acolo este Claudiu Saftoiu, pai cum sa-i promoveze Saftoiu ? Vreti sa-l dea Ponta afara ?

Si ca sa nu mai pierdem timpul si pentru ca nimeni nu poate cunoaste adevaratul motiv al schimbului de mesaje dintre cei doi prieteni, hai sa vedem care sunt variantele posibile si poate vom afla vreodata adevarul, probabil ca in cazul Elodiei.

1. Cei doi se cearta pe bune.
2. Cei doi se cearta pentru rating.
3. Cei doi se cearta de toamna – este perioada in care romanii provoaca cele mai multe discutii contradictorii, din diferite motive, perspectiva unei ierni aspre, lipsa banilor de dupa concediu, nevoia de bani pentru muraturi, umezeala din atmosfera, etc.
4. Cei doi se cearta conform strategiei de promovare a postului Antena 3.
5. Cei doi se cearta pentru ca Antena 3 a cam ramas fara subiecte tari.
6. Cei doi se cearta in cadrul unei campanii de martirizare si sensibilizare promovate de Gadea si Badea, urmare „amenintarilor” la viata lor.
7. Cei doi se cearta pentru ca la asta ii duce mintea.
8. Cei doi se cearta din motive financiare personale.
9. Cei doi se cearta pentru ca au probleme cu femeile din viata lor.
10. Cei doi se cearta in cadrul unui program de promovare a prieteniei finantat de UE, capitolul „Asa sa nu faceti”, Badea si Oreste fiind pe post de material didactic.

Ce spuneti, pentru care varianta optati ?

Lasă un răspuns