Antena 3 a ramas fara sarmale de Sarbatori

Voiculescu la sarmaleIonut Cristache, jurnalist la  Antena 3 a intrat in belea. Nu stim daca in strategia postului se inscrie actiunea jurnalistului, cert este ca Antenele au probleme financiare grave. Dupa belelele in care au intrat Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Dan Voiculescu, iata, inca un reprezentant al trustului in necaz.

Chiar nu stiam cum de colaboratorul permanent, jurnalistul de politica externa, Bogdan Chirieac, a luat in greutate. Am aflat secretul, Voiculescu isi trimite angajatii dupa sarmale. Seara, Adrian Ursu, Mihai Gadea si Mircea Badea asigura poporul roman ca Basescu este de vina pentru disparitia sarmalelor. Cine credea ca sarmalele sunt pentru Chirieac. Desigur, dupa cum arata jurnalistul, cu siguranta este platit in sarmale.

Sa te duci la cersit de sarmale pe la restaurantele din Bucuresti este sub demnitatea redactorilor Dana Grecu si proaspetei mirese Alessandra Stoicescu Efectiv. Sa fie oare pentru stocul de sarmale necesar locatiei viitoare a varanului ? Mai sa fie !!!.

In ultima perioada a disparut de pe post Oana Stancu, jurnalista de investigatii, specialiasta in ALRO si in terenul cumparat de Basescu de la Popovici, mare ziarista, de 10 ani investigheaza cazurile si le reincalzeste in fiecare an, doar, doar… E clar, si Oana Stancu a plecat dupa sarmale. In curand vor pleca toti.

Lasă un răspuns