Amintiri din viitor cu Liviu Nicolae Dragnea – Tablou in ulei de Carmen Dan

Autor : Carmen Dan - Tablou cu Liviu Nicolae Dragnea

Amintiri din viitor cu Liviu Nicolae Dragnea – Tablou in ulei de Carmen Dan

Politica nu este fata mare. Ne aducem aminte de acel moment feeric in care Liviu Nicolae Dragnea oferea flori Doamnei Vranceanu Gabriela Firea.

Intre timp florile s-au ofilit, nu erau de plastic. Sau poate ne aducem aminte de prietenia Petre Roman – Traian Basescu sau poate de Ponta – Antonescu. Nu numai ca relatiile s-au racit dar personajele au devenit dusmani declarati.

Sau poate de Basescu – Tariceanu, un cuplu de aur in 2004. Amintiri cu Dan Voiculescu – Traian Basescu tot in 2004. Ce vremuri, ce amintiri de neuitat ! Am in fata o fotografie din  14 Sep 2016 cu Mircea Geoana si Liviu Nicolae Dragnea imbratisati ca doi frati de cruce. Doamne ce frumos era !

Intre timp a intrat dihonia in toti, Nu-mi aduc aminte de o prietenie care sa fii rezistat peste ani. Pe cale de consecinta, dupa cum spunea un celebru ministru al transporturilor ne asteptam la viitoare divorturi. Este posibila o ruptura intre Carmen Dan si Liviu Nicolae Dragnea ?  „Amintirile ne coplesesc” dar raspunsul este categoric „DA”, cu patru de DA.

Dragnea calca pe cadavre, ma gandesc la Gabriela Firea, Viorica Vasilica Dancila, Sevil Saideh, Rovana Plumb, Carmen Dan, doamne care au sau vor avea parte de locuri mai intunecoase. Cati prieteni si-a pastrat Dragnea in decursul timpului ? S-a urcat pe Basescu, a continuat cu Nastase, apoi cu Geoana, Antonescu, Ponta, dupa care a trecut la doamne.

Ce prieten a fost cu Antonescu, Doamne Doamne cum mai umblau ei in campanie electrorala prin judetele patriei. Si totul s-a terminat, toti prietenii lui Dragnea au ajuns rau, baiatul de militian are scoala si n-are mama, n-are tata. Acum, de curand, ce prieten era cu Badalau, Stanescu, sau Neacsu si acum ? Chiar asa fetele din politica au ajuns ministre pe merit sau pentru ca erau cumintele si mai putine la minte ? 

Comments are closed.