Acum ca va facui ministre o sa va dau la fiecare cate o Belina

Doamnele PSD nominalizate in functii de conducere in guvernul DancilaAcum ca va facui ministre o sa va dau la fiecare cate o Belina.

Imaginea spune totul de despre Guvernul Romaniei. Avem al treilea guvern de la alegerile parlamentare. Un guvern, poate cel mai numeros din lume : 1 premier, 4 vicepremieri, 27 miniştri, 135 secretari de stat, 270 subsecretari de stat, 240 consilieri de stat.

In total 677 de functii ocupate cu PSD-isti din capitala si din teritoriu, toti fideli marelui conducator cu mustata.

Si avem femei in guvern, foarte bine dar ne intrebam daca omul cu musta a facut un guvern pe criterii de sex sau de competenta ? Desigur, omul cu mustata trebuia sa satisfaca cerintele tuturor sustinatorilor, ca de aia pastreaza interimari la functiile judetene de conducere PSD. Sa stie interimarul ca-i la mana omului cu Belina.

Filozofic vorbind, oamenii sunt apreciati in cele mai multe situatii prin comparatie. A trebuit sa vina actuala putere la guvernare ca sa apreciem ca cel mai bun presedinte a fost Traian Basescu, cel mai bun premier a fost Emil Boc, cel mai bun ministru al invatamantului a fost Daniel Funeriu. 

Personal nu am vazut fotografie mai reprezentativa pentru imaginea Romaniei. Doamnele sunt nominalizate de baronii locali, cei care au nevoie de omul cu mustata pentru a dispune de banii si functiile judetului. 

Domnul cu mustata, cu mainile in buzunar,  le monitorizeaza de la inaltime. Cum sa stai in fata unei doamne cu mainile in buzunar ? Ori esti prost crescut or ele nu sunt doamne si atunci iti permiti orice atitudine. 

Sa intelegem ca doamnele care se gudura pe langa omul cu mustata sunt cele mai bine pregatite romance pentru pozitiile pentru care au fost nominalizate ? 

Acum ca va facui ministre o sa va dau la fiecare cate o Belina. In concluzie avem un guvern nou, cu meserii noi, de ce nu, femei motostivuitor. Si avem multe femei motostivuitor in parlament si in guvern.

 

Comments are closed.