A inviat Vasile Dîncu preşedintele Consiliului Naţional al PSD

A inviat Vasile Dîncu preşedintele Consiliului Naţional al PSD

Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a participat la lansarea pe orbita a programului politic al candidatului PSD la Primăria Sectorului 5, Daniel Florea.

Si dupa cum ii sta bine unui partid social democrat, lansarea s-a efectuat de la un palat, Palatul Bragadiru. De la aceasta locatie specifica unui partid social democrat, Dîncu a invitat saracii sa voteze cu pesedeul. In opinia lui, discursul nu se adreseaza celor bogati. De cei bogati se ocupa liberalii. Adica social-democratii cu saracii si liberalii cu bogatii. Foarte bine, sarcinile sunt impartite, ordine ca la japonezi.

Saracii vor fi mai saraci iar bogatii si mai bogati

Dîncu spune de la Palatul Bragadiru, ca romanii saraci au nevoie de social-democratie si de un Guvern PSD pentru a avea o viata mai buna. Nu a precizat insa daca s-a referit la o viata mai buna pentru cei saraci sau pentru alesi. Viata ne arata ca cei alesi sunt din ce in ce mai bogati iar saracii din ce in ce mai saraci. Luati exemplul cu majorarea pensiilor, cei care au 1000 de lei pensie o vor avea majorata cu 140 lei iar cei cu 10000 vor avea in plus 1400 lei. Ce sa inteleaga cei saraci care totusi vor vota cu PSD-ul ?

Adevarul este ca PSD-ul se bazeaza pe cei saraci pentru voturi, adica cei saraci la minte si cu interese pentru ca din pacate cei adevarati saraci si cinstiti sunt cei care au muncit 45 de ani pentru o pensie de 1500 de lei, in timp ce un parlamentar primeste 2500 lei pentru un mandat de 4 ani. Asta da social democratie in opinia presedintelui Consiliului Naţional al PSD.

Sa te feresti de Vasile Dîncu

Tot din discursul lui Dîncu am mai retinut atacul la adresa strainilor, cei care sug sangele poporului in mall-uri, convingerea ca in viitor PSD-ul nu va mai face greseli majore, atacul la fostele conduceri centrale ale PSD-ului care au savarsit greseli grave (din care a facut el insusi parte, vezi functia de premier in guvernul Ciolos).

A atacat dur fostele conduceri autoritare, adica pe preietenul lui Dragnea, pentru stuatia in care se afla acum PSD-ul.

Dupa discursul, lui concluzia este una singura : sa te feresti de oameni ca Vasile Dîncu.

Comments are closed.