A fost miting PSD sau #Rezist ?

Miting PSD ALDE impotriva abuzurilor

A fost miting PSD sau #Rezist ?

A fost miting PSD sau #Rezist ? .Am vazut mitingul la TV, cred ca au fost mai multe mitinguri in Piata Victoriei. Fiecare televiziune a vazut altceva, n-au fost doua care sa vada acelasi lucru.

Nici presa nu a fost unanima. In Evenimentul zilei citim ca la miting au fost peste 200.000 de oameni si mitingul s-a incheiat dupa cuvantarea lui Dragnea si intonarea Imnului National de Stat.

Ce au vazut televiziunile

La Romania TV se vedeau sute de mii de oameni care manifestau decent in favoare democratiei si impotriva abuzurilor si statului paralel.

Nimeni de acolo nu a vazut cum taia Dragnea porcul cu statul paralel. Marele organizator Codrin Stefanescu mobiliza multimea, frumos din partea lui, avea o portavoce cu care striga la oameni, e drept nu asculta nimeni.

La Antena 3 au fost tot cateva sute de mii de oameni, unde erau ei stiu. Cand manifesta #Rezist demonstrau ca in piata nu intra mai mult de 70000, deh, poate mitingistii PSD-isti sunt mai mici sau poate ca stau unul peste altul.

Oricum o iei, toata lumea minte dar cand te contrazici tu e lipsa de respect fata de telespectatori. Mai crede cineva in tine ? Mircea Badea a fost in mijlocul actiunii, dupa el a fost un miting urias, adica mai mult de 70.000. Dupa Antena 3 mitingul organizat de PSD s-a încheiat după discursul lui Liviu Dragnea, cand coloanele de oameni au parasit zona. Dupa Realitatea Tv, majoritatea din piata era plecata de mult.

Dupa Antena 3, dupa discursul sustinut de Liviu Dragnea, oamenii prezenţi in piata au aprins simultan lanternele telefoanelor mobile. Dupa Realitatea tv erau aprinse partial numai ale oamenilor de pe scena. Imaginile de mai sus erau prezentate la tv, telespectatorii vedeau cine are dreptate. 

Piata Victoriei s-a luminat de lanterne spune Antena 3. Care Piata, care lanterne ? Dupa lanterne s-a cantat Oda Bucuriei  si lumea a inceput sa se indeparteze. Care lume ca era plecata de mult.

Am vazut doua televiziuni prezentand aceleasi imagini dar cu interpretari diferite. Ca in bancul cu rusii si chinezii. „Agentia rusa de stiri anunta ca ieri la ora pranzului tancuri chinezesti au atacat avioane rusesi care erbicidau terenurile agricole” Agentia chineze da stiri : ” Ieri la ora pranzului avioane rusesti au atacat tractaoare chinezesti care arau terenul agrigol in zona granitei ” Agentie independenta de sttiri : ” Ieri la ora panzului la granita ruso-chineza a avut loc un colocviu pe teme agricole „

Si daca Evenimentul zile, organul de partid al PSD-ului relateaza urmatoarea conversatie : ” Intrebat în ce directie merge, un manifestant a declarat: „Sincer sa fiu, nu stiu! Noi suntem ca oile! Toti crede ca ala din fata este mai destept decat asta din urma” inseamna ca realitatea a fost mult mai grava.

Cand a fost anuntat mitingul pe retelele de socializarea au aparut caricaturi, unele cu oi care mergeau la miting. Care-i diferenta ?

Ma uit mai atent la declaratia lui Liviu Dragnea, vorbește despre revocarea lui Kovesi după mitingul PSD și avertizează: „Dacă o să-i mai chem o dată, o să vină un milion”. Omule tu vorbesti de cetatenii Romaniei sau de oi ? Stimati ziaristi din media, stimati cetateni ai Romaniei, voi intelegeti ce spune ?

Solutia

E mare pacat sa-ti bati joc de oameni. Educatia este singura solutie pentru Romania dar nu cu Viorica Vasilica Dancila in frunte.

Comments are closed.